Artikel toegevoegd

De voordelen van een draagbare printer

Vertegenwoordigers kunnen de werkdruk van hun backoffice aanzienlijk verminderen door zelf de nodige documenten ter plaatse te printen.

Door ter plaatse te printen, worden handgeschreven fouten vermeden die kunnen leiden tot verkeerde offertes en contracten.

Stroomlijn uw workflow met een mobiele printoplossing, waardoor meer klanten of prospecten kunnen worden bezocht.

Wanneer uw klanten meteen de nodige documenten in handen krijgen, verhoogt dat de klanttevredenheid.

Gedrukte documenten zijn niet alleen uitstekend leesbaar, maar zien er ook professioneler uit. Ideaal voor het imago van uw onderneming.

Er zijn optionele Brother accessoires en draagtassen beschikbaar om de printer on body te gebruiken of in een voertuig te integreren.

Accessories

Neem uw kantoor overal mee naartoe

Brother heeft een reeks accessoires ontworpen waarmee verkopers zelfredzaam kunnen zijn en overal ter plaatse deals kunnen afsluiten.

U kunt de echte draagbaarheid van onze mobiele printers maximaliseren met draagkoffers van Brother en derden, zowel voor een eenvoudige bescherming als voor een geïntegreerde oplossing met papierrolhouder.

Onze A4 PJ reeks omvat een optionele draagkoffer, een rubberen koffer en een printerhoes.

Er zijn ook een groot aantal aanpasbare third-party cases beschibkaar die aan uw specifieke behoeften voldoen. Wenst u hierover meer informatie, neem dan contact met ons op.

Paper

Personaliseer uw output

De kwaliteit van het papier is erg belangrijk in de verzekeringssector, omdat een document duidelijk leesbaar moet zijn voor de vereiste geldigheidsperiode. Daarom bieden Brother en zijn partners een breed scala aan opties om uw documenten te personaliseren.

Brother heeft zowel thermische rollen als losse vellen in zijn gamma. Afdrukmaterialen van derden bieden duurzaam papier in de vorm van een geperforeerde rol of vouwpapier, beide met voorgedrukte logo's en formulieren.

Wenst u meer informatie over verkooppunten, neem dan contact met ons op.

Ink vs Thermal

Eenvoudig printen zonder inkt

Alle mobile print solutions van Brother gebruiken direct thermische afdruktechnologie, ook op A4-formaat. Dit biedt een aantal voordelen ten opzichte van traditionele afdrukmethoden. De printer heeft geen inkt of toner nodig en heeft minder bewegende onderdelen. Hierdoor zijn mobiele printers bijzonder betrouwbaar en leveren ze professionele afdrukresultaten.

  • Geen inkt of toner nodig
  • Minder bewegende onderdelen
  • Geschikt voor gebruik in lastige omstandigheden

Nog meer voordelen van thermisch printen

Software

Maximale ondersteuning

Brother biedt ondersteuning voor Airprint (geselecteerde modellen) waarmee u gemakkelijker draadloos vanaf uw iOS-apparaten kunt afdrukken.

Als u een eigen oplossing voor Android, iOS of Windows nodig heeft, biedt Brother gratis Software Development Kits zodat u gemakkelijk afdrukondersteuning kunt toevoegen aan uw bestaande apps.

Case Study

Geloof ons niet op ons woord

"De mobiele oplossing genereert 85% van onze omzet en heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we werken. Ze zorgt voor een steeds betere thuiservaring van onze klanten en is een essentieel onderdeel van ons streven om de klantenservice voortdurend te optimaliseren. Hillarys was het eerste Europese rolluikenbedrijf dat een mobiele oplossing gebruikte en blijft het voortouw nemen met zijn next-generation oplossing, die met een reeks prestigieuze prijzen werd bekroond voor zijn innovatie en de kwaliteit van zijn projecten. De mobiele printer van Brother is een cruciaal onderdeel van deze oplossing."

Julian Bond, Head of ICT Hillarys Blinds Ltd.

Lees meer (PDF - 1,16 MB)

PJ Series

A4 documenten

 

Ontdek de PJ reeks