Artikel toegevoegd

Zes goede redenen voor facility managers om te labelen

Vermijd fouten bij het gebruik van apparatuur op de werkplek

Geef duidelijke instructies aan de gebruikers met een duurzaam Brother P-touch label over het gebruik van airconditioningsbedieningen, vergaderzaalprojectors of audio/videoapparatuur, bedieningspanelen, machines en andere elementen.

Vergewis u ervan dat het interne beleid wordt opgevolgd

Gebruik aangepaste labels om instructies te geven over hoe aan het interne beleid van uw bedrijf wordt voldaan.

Voldoe aan gezondheids- en veiligheidsnormen

Waarschuwings- en veiligheidssymbolen zijn nodig rond risicopunten, zoals het informeren van personeel en bezoekers over heet water, gevaar voor uitglijden, het correcte gebruik van gevaarlijke machines en andere risico's. Het aanmaken van aangepaste gemakkelijk te lezen symbolen met Brother P-touch gelamineerde labels zorgt ervoor dat risico's worden geminimaliseerd en dat medewerkers en bezoekers op de hoogte zijn van gezondheids- en veiligheidsproblemen.

Het testen van apparatuur, accreditatie of documentatie

Door het markeren van apparatuur met activalabels, geproduceerd in eigen huis en wanneer nodig, kunnen fouten door het testen van de verkeerde apparatuur worden geminimaliseerd. PAT-testen (testen van draagbare apparaten) kunnen worden gestroomlijnd door het afdrukken en toepassen van PAT-testlabels die zijn geproduceerd op een Brother P-touch labelprinter.

Zorg ervoor dat de verzekeringsdekking niet ongeldig is

Veel verzekeringspolissen hebben strikte regels om ervoor te zorgen dat, waar nodig, duidelijke instructies worden gegeven in de risicozones om de kans op letsel of schade aan eigendommen te beperken. Maak ter plekke aangepaste labels met behulp van een Brother P-touch labelprinter.

Vermijd verwarring tijdens evacuaties

Zorg ervoor dat gebouwen efficiënt geëvacueerd worden en de beleidslijnen correct worden opgevolgd door gebruik te maken van duidelijke signalering op de evacuatieroutes, -uitgangen en -uitrusting. Actualiseer de signalering van evacuatie-instructies met duurzame, gemakkelijk te lezen labels voor het aangeven van verzamelpunten, op te bellen telefoonnummers etc.

Aanbevolen labelprinters voor facility managers

Brother labelprinters en gespecialiseerde labels - ontwikkeld om samen te werken

Het Brother PT-P900W model met de breedste afdrukbreedte in het assortiment, honderden symbolen, streepjescodeprinting en de mogelijkheid om labels vanuit Microsoft Office af te drukken, is de ideale printer voor het maken van aangepaste symbolen, instructies, veiligheidsinformatie en activastickers in uw organisatie. En met een assortiment Brother tapecassettes verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen voor meerdere toepassingen, hebt u de ideale labelingoplossing voor de faciliteiten en activa in uw bedrijf.

pro-tapes

Professionele labeltapes voor facility management

Het Brother Pro Tape assortiment is ontwikkeld voor professionals die betrouwbare en duurzame identificatielabels voor de lange termijn nodig hebben. We hebben onze gelamineerde labels zelfs getest op de effecten van water, chemicaliën, olie, hitte, kou, zonlicht en meer.

Laat de kwaliteit van een professional achter. Brother labelprinters produceren labels die u helpen de organisatie op kantoor te bewaren en te beantwoorden aan de verschillende veiligheidsvoorschriften. Een gamma tapes die gebruik maken van speciale materialen en kleefmiddelen werd ontwikkeld voor het omhullen van kabels, krimpkoushulzen, gebruik op ruwe ondergronden en labels waaraan herkend kan worden of ermee werd geknoeid.

Pro Tapes voor faciliteitenbeheer

Assortiment labelprinters voor faciliteitenbeheer

4 van 4 resultaten

Filteren op

Type apparaat

Maximale tapebreedte (mm)

Gebruikstype

Labelsnijder

Verbindingsmogelijkheden

Bluetooth

Type scherm

Prijsbereik

Beoordeling

  • +
  • +
  • +
  • +

Print labels tot 24mm breed om uw (thuis)kantoor te organiseren. Handheld model dat werkt met AA-batterijen.

Specificaties bekijken

125,10 € incl. btw | 103,27 € excl. btw

Print labels tot 24mm breed om uw (thuis)kantoor te organiseren. Inclusief tapecassette, adapter en draagkoffer.

Specificaties bekijken

149,10 € incl. btw | 123,10 € excl. btw

Dankzij zijn netwerk en Wi-Fi connectiviteit kan de PT-P950NW labels tot 36 mm breed printen vanaf een pc, Mac en mobiel toestel.

Specificaties bekijken

569,10 € incl. btw | 470,21 € excl. btw

Gebruik de Wi-Fi connectiviteit van de PT-P900W om duurzame labels tot 36mm breed af te drukken vanaf uw pc, Mac of mobiele toestel.

Specificaties bekijken

349,10 € incl. btw | 288,39 € excl. btw

Vergelijken:

Dit product is momenteel niet beschikbaar

Vul uw e-mailadres in als u verwittigd wil worden wanneer het product weer beschikbaar is.