Artikel toegevoegd
 1. Home
 2. Scanners
 3. ADS-2400N

ADS-2400N

Desktop scanner met LAN-aansluiting

430,00 € incl. btw 355,37 € excl. btw 0,05 € (Recupelbijdrage inbegrepen)

Compatibel met

 • iPrint&Scan App
Deze betaalbare ruimtebesparende netwerkscanner digitaliseert aan een snelheid van 30 pagina's per minuut en met een resolutie van 600 dpi. De ADS-2400N documentscanner beschikt over gebruiksvriendelijke scansoftware, eenvoudig programmeerbare toetsen en is compatibel met tal van documenttypen, drivers en besturingssytemen.

Via de geavanceerde netwerkmogelijkheden kan deze scanner door medewerkers op kantoor en afdelingen gebruikt worden om gescande documenten te delen en te archiveren.

De ADS-2400N ondersteunt TWAIN- en ISIS-drivers voor optimale software-integratie en beeldverwerking.

 

Belangrijkste eigenschappen

 • Snel recto verso scannen (30 pagina's / 60 beelden per minuut)
 • Gigabit Ethernet bekabeld netwerk en Hi-Speed USB 2.0
 • ADF-capaciteit voor 50 bladen, ook lange documenten of plastiek kaarten
 • TWAIN-, ISIS-, ICA- en SANE-driver voor optimale uitvoering
 • Gratis premium software bundel incl. ABBYY FineReader Sprint, ABBYY PDF Transformer+ en Nuance PaperPort
 • Waarborg 2 jaar Collect&Return

Overzicht

ADS-2400N Recto verso documentscanner met netwerkaansluiting

 

De ADS-2400N beschikt over geavanceerde netwerkmogelijkheden zodat bedrijfskritische documenten rechtstreeks kunnen opgeslagen worden in de juiste netwerkmap. Medewerkers kunnen op deze manier informatie scannen, delen en archiveren via het netwerk.

De scanner ondersteunt diverse scanfuncties, zoals scannen naar netwerkmap, OCR, FTP, SharePoint. Via de USB host-interface is het mogelijk om direct te scannen naar een Flash-geheugenstick of externe Flash-opslag tot 64 GB. Er kunnen diverse optimalisatie- en beeldverwerkingsfuncties worden ingesteld, waarmee professionele, digitale bedrijfsdocumenten gecreëerd worden. Deze functies zorgen voor nette scans die klaar zijn om opgeslagen, bewerkt of gedeeld te worden. De optimalisatiefuncties zorgen er tevens voor dat gescande documenten goed leesbaar zijn en voldoen aan de eisen voor verwerking via OCR-software.

De scanner beschikt ook over een Hi-speed ​​USB 2.0 interface, kan automatische recto verso scannen in kleur of zwart-wit en heeft een automatische documentinvoer van 50 vel. Dankzij deze veelzijdige functies en de hoge scansnelheid tot 60 beelden per minuut (30 pagina’s per minuut dubbelzijdig) is de ADS-2400N zeer geschikt voor het uitvoeren van dagelijkse scantaken binnen het kantoor of een afdeling.

 

Netwerkscanner

Deze professionele documentscanner biedt volledige netwerkfunctionaliteit, zonder gebruik te maken van een centrale pc of installatie van software op meerdere locaties. Medewerkers kunnen op deze manier informatie delen en archiveren via het netwerk.

 

Programmeerbare sneltoetsen

Via de programmeerbare sneltoetsen kunnen gescande documenten direct verzonden worden naar vooraf geselecteerde mappen. De instellingen van periodieke scantaken kunnen vooraf geconfigureerd worden en medewerkers veel tijd en moeite besparen. Direct scannen naar vooraf aangegeven locaties, zoals afdelingsmappen, e-mailberichten of OCR-software, zorgt ervoor dat terugkerende werkzaamheden snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd. Dit beperkt bovendien de kans op fouten.

 

Scannen naar USB

Via de USB host-interface is het mogelijk om een Flash-geheugenstick of externe Flash-opslag tot 64 GB aan te sluiten. Hierdoor kunnen gescande documenten direct worden meegenomen en zijn deze overal direct beschikbaar.

 

Professionele papierverwerking

De ADS-2400N beschikt over een brede papieruitvoer, waardoor de verwerkte documenten netjes worden gestapeld. Zowel de papierinvoer als de -uitvoer bieden weinig weerstand aan het papier, zodat een stapel documenten vloeiend en soepel door de scanner loopt, zonder kreuken en vouwen.

 

"Dubbele vellen"-detectie

De geavanceerde "dubbele vellen"-detectie maakt gebruik van geluidsgolven om problemen met de papierinvoer te voorkomen. Als er een onregelmatigheid of dubbel vel wordt gedetecteerd, zal de papierinvoer automatisch worden onderbroken. Hierdoor is de kans op beschadigde documenten en verloren informatie tot een minimum beperkt.

 

"Reverse roller"-systeem

Dankzij het geavanceerde "Reverse roller"-systeem wordt er tijdens grote scantaken altijd maar één vel ingevoerd. Dit zorgt voor betrouwbare prestaties tijdens het scannen van verschillende soorten documenten met diverse gewichten.

Specificaties

Functies en specificaties

Sensor voor dubbele vellen Ja
RAM 256 MB
Gebruikstype Desktop
Scannen naar E-mail, afbeelding, OCR, SharePoint, WS scan, USB, netwerkmap, (S)FTP
Scansnelheid A4 kleur 30 ppm
Grijstinten 256 niveaus
ICA-compatibiliteit Ja
ISIS-compatibiliteit Ja
Foutdetectie voor dubbele vellen Ja
Papiersensor Ja
SANE-compatibiliteit Ja
Automatisch dubbelzijdig scannen Ja
Scanresolutie van ADF 600 x 600
WIA-compatibiliteit Ja
USB High Speed USB 2.0
IPv4 Ja
Bedraad netwerk 10Base-T/100Base-TX/1000Base-T Giga ethernet
iPrint & Scan Ja
Types Gewoon papier, dik papier, dun papier, dikker papier, gerecycleerd papier, Business Card, plastieken kaart
Formaten 27 - 413 gsm
Mediaformaten ADF ( automatische documentinvoer) Tussen 51 mm - 215.9 mm breed en 51 mm - 355.6 mm lang
Afmetingen (B x D x H) 306 B x 258 D x 24 H mm, 4.4 kg
Ondersteund Software voor Windows - Brother Control Center 4, Nuance Paperport 14SE, ABBYY FineReader Sprint 12, ABBYY PDF Transformer , BRAdmin Professional, Software voor Mac - Brother Control Center 2, ABBY® FineReader Sprint v12
Garantie Garantie 2 jaar "Collect & Return" enkel in België en GH Luxemburg

Reviews

Beoordelingen door gebruikers

 • bvseo_sdk, net_sdk, 3.2.0.0
 • CLOUD, getContent, 156ms
 • REVIEWS, PRODUCT
 • bvseo-msg: The resource to the URL or file is currently unavailable.;

Verbruiksartikelen & Accessoires

Accessoires