Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Promoties
  3. P-touch Back to School

P-touch labelprinters, onmisbaar voor ouders met schoolgaande kinderen

Met een Brother P-touch labelprinter voorziet u brooddozen, boeken, kaften, kledij en andere spullen van een naamlabel zodat het nooit meer kwijtraakt.

PT-H107B labelprinter

Profiteer van onze tijdelijke promotie, met de PT-H107B aan slechts € 22

Identificeer de brooddozen, boeken, kaften, kledij en andere schoolspullen van uw kinderen met een naamlabel zodat ze nooit meer kwijtraken.

  • De draagbare labelprinter werkt op batterijen en is makkelijk te gebruiken
  • Groot aanbod aan kleuren, tapebreedtes, tekststijlen, kaders en symbolen om de labels te personaliseren
  • Bekijk een afdrukvoorbeeld voor u het label print

Ontdek de PT-H107B

P-touch labelers, het ideale hulpmiddel bij uw dagelijkse organisatie

PT-H108G labelprinter

School

Ouders weten dat het leven zoveel makkelijker wordt als de kinderen gestructureerd blijven. Door hun spullen te labelen met een P-touch labelprinter vermijdt u dat ze zoek raken.

PT-H108G labelprinter

Thuis

Het is allesbehalve eenvoudig om het huis op orde te houden, zeker wanneer u een drukke levensstijl heeft. Met een P-touch labelprinter kunt u in een mum van tijd uw leven organiseren, zodat u veel tijd over heeft voor de belangrijke zaken.

PT-H108G labelprinter

Kantoor

We kennen allemaal het gevoel van lichte paniek wanneer we een belangrijk document niet vinden. Met de P-touch labelprinter organiseert u zo vlot uw thuiskantoor zodat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken.

Een label voor iedere toepassing

TZe tapes colour wheel

Veelzijdige gelamineerde labels

Brother TZe-tapecassettes zijn verkrijgbaar in diverse kleurcombinaties* en breedtes van 3,5 tot 36 mm. Er zijn ook tapes voor gespecialiseerde toepassingen, met onder meer sterk klevende tapes, flexibele ID-tapes (voor kabelwikkels en -vlaggen), krimpkoustapes en veiligheidstapes.

Opgelet: niet alle labels en tapes zijn beschikbaar voor iedere P-touch labelprinter. Klik door naar een specifieke tape om de compatibele modellen weer te geven.

 

Bekijk het gamma

* De werkelijke kleuren van de labels kunnen enigszins afwijken van de kleuren die op het scherm worden getoond.