• 0

  Nog 40 € te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Professionele oplossingen
  3. Mobile & Cloud
  4. Draadloze connectiviteit

  Printen en scannen waar u maar wil

  Plaats uw Brother toestel op een geschikte locatie in uw huis, kantoor of bedrijf en gebruik het draadloos netwerk om vanaf uw tablet of smartphone te printen en te scannen. Brother ondersteunt tal van opties om uw mobiele apparaat aan te sluiten op de printer.

  Airprint

  AirPrint

  Met Apple AirPrint kunt u gemakkelijk printen vanaf een Apple-apparaat dat AirPrint en een compatibele Brother-printer ondersteunt. De app maakt het gemakkelijk om uw e-mails, foto's, webpagina's en documenten te printen, want u hoeft geen software te downloaden, stuurprogramma's te installeren of kabels aan te sluiten.

  Info en compatibele modellen

  Google Cloud Print

  Google Cloud Print

  Google Cloud Printer werkt op uw telefoon, tablet, pc en elk ander apparaat dat is verbonden met internet. U kunt vanuit uw Google-account alles rechtstreeks afdrukken op uw Brother printer, waardoner e-mails, pdf's, Excel-bestanden en foto's.

  Info en compatibele modellen

  Brother Print Service Plugin

  Brother Print Service Plugin voor Android

  De Brother Print Service Plugin is ontworpen voor mobiele Android-apparaten (versie 5 of hoger) en kan worden gedownload van Google Play. Met de plugin kunt u met één druk op de "Print" knop zonder beperkingen vanaf een Android-toestel op een Brother printer afdrukken via een wifi netwerk. E-mails, foto's en documenten worden nu in een oogwenk afgedrukt.

  Downloaden in de Google Play Store

  Mopria

  Mopria Print Service

  Print rechtstreeks vanaf uw mobiele Android-apparaat naar een Mopria-gecertificeerde Brother printer. Maak snel verbinding met uw printer via zijn wifi-verbinding om uw e-mails en andere documenten te printen door eenvoudig op "Afdrukken" te drukken. Download en installeer de Mopria Print Service plugin en u bent klaar om vanaf uw smartphone of tablet af te drukken.

  Downloaden in de Google Play Store

  Wifi Direct

  WiFi Direct

  Verbind uw Brother printer rechtstreeks met een smartphone of tablet met Wi-Fi Direct ondersteuning zonder tussenkomst van een router of hotspot. U kunt direct printen van of scannen naar uw mobiele apparaat. Met Wi-Fi Direct wordt het afdrukken van e-mails, foto’s, webpagina’s en documenten een fluitje van een cent. U hoeft geen software te downloaden, geen stuurprogramma’s te installeren en geen kabels aan te sluiten.

  NFC

  NFC (Near Field Communication)

  NFC is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt transacties, uitwisseling van gegevens en een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen twee apparaten binnen korte afstand van elkaar. Met behulp van NFC, kunt u gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengen door uw NFC-geschikt mobiel apparaat (zoals smartphones en tablets) tegen een Brother NFC-geschikt apparaat te houden. U kunt daarna direct afdrukken vanaf en scannen naar uw mobiele apparaat.

  Cortado

  Cortado

  Met Cortado kunt u afdrukken naar een compatibele Brother printer die via wifi of Bluetooth is verbonden met uw mobiele apparaat. Cortado Cloud Printing is beschikbaar voor Apple-, Android- en BlackBerry-apparaten. U kunt alle bestandssoorten afdrukken (zoals HTML e-mails of Excel, PDF en PowerPoint bestanden), zonder dat u de bijhorende applicatie hoeft te installeren op uw mobiele apparaat.

  Contact

  Het Brother Solutions Team beantwoordt graag al uw vragen.