• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Professionele oplossingen
  3. Mobile & Cloud

  FAQ - Vaak gestelde vragen

  De beste manier om te printen vanaf iOS is met de ingebouwde Airprint driver van Apple. De driver maakt deel uit van het besturingssysteem en is dus gratis. U hoeft hiervoor niets extra's te installeren.
  In dit geval is onze gratis iPrint&Scan app de beste keuze. De app werkt zowel met iOS als met Android en vindt automatisch alle compatibele Brother toestellen binnen uw netwerk. Gebruik uw iOS of Android toestel om afdruk- of scanopdrachten te lanceren en de app doet de rest.
  Met onze gratis Brother iPrint&Scan app kunt u afdrukken vanaf en scannen naar Android, Apple en Windows toestellen. Gebruikt u hoofdzakelijk toestellen die draaien op Android 5.0 of recenter, dan vindt u wellicht onze gratis Brother Print Service Plugin sneller en eenvoudiger.
  Ja, met Google Cloud Print. Elke online printer die geregistreerd werd onder een Google Account, kan afdruktaken ontvangen van ieder toestel uitgerust met een Chrome browser of Android besturingssysteem. Het maakt niet uit waar de printer geïnstalleerd staat.
  Ja. Via Web Connect kunt u een Brother toestel verbinden met uw favoriete online dienst. U kunt bestanden rechtstreeks uploaden zonder tussenkomst van een PC, maar het werkt ook in de omgekeerde richting. Op het configuratiescherm kunt u bestanden zoeken die u ergens online heeft bewaard om ze vervolgens af te drukken.
  Met de PrintSmart Mobile Printer Discovery app die de GPS-functie op uw toestel gebruikt. Handig om de meest nabije PrintSmart Mobile openbare printer te zoeken, waar dan ook in de wereld. U ziet ook meteen hoe u de printer bereikt en hoeveel het u zal kosten.