• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
  1. Home
  2. Printoplossingen
  3. Documentbeheer

  Documentbeheer

   

  Optimaliseer uw workflow door uw documenten te scannen en ze eenvoudig te delen en archiveren. Brother biedt een uitgebreid gamma aan compacte, mobiele en professionele scanners die uw statische documenten tot leven brengen.

  Onze scanners integreren bovendien naadloos met onafhankelijke softwarepakketten die uw scans een professionele touch geven.

  FAQ - Vaak gestelde vragen

  Ja. De gratis iPrint&Scan app van Brother is compatibel met Apple iOS, Android en Windows Mobile. Zo scant u in hoge resolutie vanaf en naar bijna ieder mobiel toestel. Zoals de naam al aangaf, gebruikt u de app ook om te printen.
  De scansoftware lost het probleem automatisch op door uw gescande documenten in verschillende bewerkbare secties op te delen en ze via meerdere e-mails te versturen. 
  Ja. Daarvoor gebruikt u onze Brother Cloud Apps, een innovatief softwarepakket dat u rechtstreeks vanop uw Brother toestel bereikt zonder tussenkomst van een PC. U verbeter de kwaliteit van uw scans met functies in de driver. U verwijdert makkelijk gekleurde achtergronden en zet uw documenten perfect recht.
  Een Brother toestel verzendt de gescande documenten naar diverse weblocaties, bijvoorbeeld naar een netwerkmap, een FTP-adres, een onafhankelijke Clouddienst of een e-mailadres, of naar een USB-geheugenstikck om lokaal een back-up te maken van uw bestanden.