• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
 • Vraag hier uw gratis offerte op maat en ontdek hoeveel u kunt besparen op uw afdrukkosten.

  Stap over naar Brother MPS in vier eenvoudige stappen

  Beoordeling van uw afdruknoden

  Onze gespecialiseerde partner zal uw huidige printerpark en afdruknoden beoordelen en u een aanbeveling geven over een voordelige oplossing die het beste bij u past.

  Uitwerking van een contract op maat

  Op basis van de beoordeling van uw printerpark, uw afdrukvolume en uw voorkeur voor een specifieke betaalformule, doen wij u een contractvoorstel op maat.

  Aansluiting op de Cloud

  Nieuwe toestellen worden geïnstalleerd en uw bestaande printers worden geoptimaliseerd waar nodig. Vervolgens wordt uw printerpark aangesloten op de Cloud.

  Aanmelding op het CloudMPS portaal

  U krijgt toegang tot ons gebruiksvriendelijke CloudMPS webportaal zodat u efficiënt uw printers, verbruikersartikelen, uitgaven en service-interventies kunt beheren.

  Hoe kan MPS u helpen?

  Voor veel bedrijven is het installeren en beheren van een printerpark een dure en lastige taak. Met ons Managed Print Services (MPS) programma biedt Brother u een aantal concrete voordelen om deze klus makkelijker en goedkoper te maken.

  Ontdek de 7 voordelen van MPS

  Flexibele betaalformules

  Brother biedt u diverse mogelijkheden om uw afdrukproces te financieren. Zo kunt u de toestellen aankopen of huren en kiezen tussen facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

  Kies een formule op maat