Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Mobiele printers
  4. PJ-662

PJ-662

Draagbare thermische A4-printer met Bluetooth

Met de compacte PJ-662 kunt u uw klus meteen afmaken omdat u er onderweg mee kunt afdrukken. Neem hem mee naar vergaderingen en afspraken, of laat hem gemonteerd in uw auto zitten, net wat het beste bij uw werk past. U kunt tevens kiezen uit een reeks softwarefuncties en accessoires zodat u een volledig op maat gemaakte afdrukoplossing krijgt.

Belangrijkste eigenschappen

  • Compact - hij past comfortabel in uw koffer of tas
  • Tot 200 dpi resolutie
  • Bluetooth interface
  • Afdrukken tot A4-formaat
  • Afdruksnelheid tot 6 ppm
  • Afdrukken rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat

Overzicht

PJ-662 Draagbare thermische A4-printer met Bluetooth

De compacte draagbare printers uit de PJ-serie vormen een degelijke, duurzame mobiele afdrukoplossing voor verkoop, service, logistiek en veiligheids- en hulpdiensten. Via Bluetooth en USB kunnen PDA’s en smartphones, tablets en laptops eenvoudig worden aangesloten.

Een ware draagbare A4-oplossing. Met slechts 26 cm breedte en een gewicht van 473 g past de PJ-662 gemakkelijk in een aktetas of computertas, en kan hij gemakkelijk worden bevestigd in auto’s of op andere werkplekken. Omdat de PocketJet op A4 afdrukt, wordt hij beschouwd als een ideale oplossing voor het afdrukken van documenten als meer gedetailleerde informatie vereist is, bijvoorbeeld bij facturen, servicerapporten en afleverbonnen. Er is ook een volledige reeks accessoires verkrijgbaar, waarmee een afdrukoplossing op maat kan worden gemaakt.

Specificaties

Specificaties

Bluetooth Ver. 2.0 EDR, Class 2 SPP & BIP Profiles Supported
IrDA Ver.1.2 (IrCOMM and IrOBEX)
USB Ver.2.0 (full speed) type A to mini type B (printer)
Afmetingen (BxDxH - mm) 255(W) x 55(D) x 30(H) mm
Gewicht (g) Approximately 470

Verbruiksartikelen & Accessoires