Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Printers
  3. Mobiele printers
  4. PJ-623

PJ-623

Draagbare thermische A4-printer

U kunt met de gemakkelijk te gebruiken PJ-623 onderweg alles afdrukken, van afleverbonnen tot service-rapporten, en elke keer met indrukwekkende resultaten. Hij kan afdrukken met 300 dpi, en is licht genoeg om in uw aktentas mee te nemen, maar kan ook in uw auto worden gemonteerd.

Belangrijkste eigenschappen

  • Compact - hij past comfortabel in uw koffer of tas
  • Tot 300 dpi resolutie
  • Afdrukken tot A4-formaat
  • Afdruksnelheid tot 6 ppm
  • Afdrukken rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat
  • 5.888 kB geheugen - kan tot 99 sjablonen opslaan

Overzicht

PJ-623 Draagbare thermische A4-printer

De compacte draagbare printers uit de PJ-serie vormen een degelijke, duurzame mobiele afdrukoplossing voor verkoop, service, logistiek en veiligheids- en hulpdiensten. Via Bluetooth en USB kunnen PDA’s en smartphones, tablets en laptops eenvoudig worden aangesloten.

Een ware draagbare A4-oplossing. Met slechts 26 cm breedte en een gewicht van 473 g past de PJ-623 gemakkelijk in een aktetas of computertas, en kan hij gemakkelijk worden bevestigd in auto’s of op andere werkplekken. Omdat de PocketJet op A4 afdrukt, wordt hij beschouwd als een ideale oplossing voor het afdrukken van documenten als meer gedetailleerde informatie vereist is, bijvoorbeeld bij facturen, servicerapporten en afleverbonnen. Er is ook een volledige reeks accessoires verkrijgbaar, waarmee een afdrukoplossing op maat kan worden gemaakt.

Specificaties

Specificaties

IrDA Ver.1.2 (IrCOMM and IrOBEX)
USB Ver.2.0 (full speed) type A to mini type B (printer)
Afmetingen (BxDxH - mm) 255(W) x 55(D) x 30(H) mm
Gewicht (g) Approximately 470
Garantie Garantie 3 jaar Return to Base

Verbruiksartikelen & Accessoires