1. Home Brother
 2. Printers
 3. Inkjetprinters
 4. Professionele A3 inkjet printers
Professionele A3 inkjet printer

Premium kleuren en duurzaam ontwerp

Ons nieuwste assortiment zakelijke inkjetprinters levert superieure A3-kleurenprints die er echt toe doen. Dankzij het lage energieverbruik kunt u er zeker van zijn dat uw ecologische voetafdruk de goede kant op gaat.

Deze reeks professionele inkjetprinters is ontworpen om de prestaties te leveren die moderne bedrijven nodig hebben:

 • Een robuust design dat lang meegaat
 • Zakelijke beveiligingsfuncties standaard ingebouwd

Waarom kiezen voor een zakelijke A3 inkjetprinter?

De nieuw ontwikkelde vol pigment inkt brengt uw documenten tot leven met levendige en scherpe beelden. Dankzij de optimale combinatie van kleurbestanddelen kunt u erop vertrouwen dat uw documenten bestand zijn tegen water, vlekken en vervagen.

Begin meteen met afdrukken. Zonder de noodzaak om interne componenten voor te verwarmen, ervaart u een uitzonderlijk snelle eerste pagina printtijd van minder dan 5 seconden en printsnelheden tot 30 ipm, zonder afbreuk te doen aan de premium printkwaliteit.

Met onze unieke paginateller ziet u precies hoeveel inkt er nog in uw cartridges zit. Dankzij het transparante ontwerp van de inktpatronen kunt u zien hoeveel inkt u nog heeft, zodat u weet wanneer de inkt moet worden vervangen en u niet te vroeg uw cartridges hoeft te veranderen.

Onbetrouwbare technologie heeft vaak een domino-effect op de rest van uw bedrijf. Daarom is deze serie zakelijke inkjetprinters ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd. Een nieuw ontworpen printkop en duurzame kwaliteit betekenen dat u erop kunt vertrouwen dat uw printer blijft printen.

Professionele beveiligingsfuncties zijn standaard in de hele serie. Ingebouwde functies zoals IPsec-ondersteuning en toegangscontrole, conform de IEEE 802.1x-normen, helpen om uw netwerk beschermd te houden. Intrusiedetectie stelt apparaten in staat om aanvallen voortdurend te controleren en automatisch te herkennen. Dankzij end-to-endencryptie kunt u met een gerust hart verbinding maken en beveiligd documenten delen via SFTP. Gegevens worden gecodeerd en met een wachtwoord beveiligd via SSL wanneer ze worden overgedragen, wat betekent dat iedereen die ze probeert te onderscheppen ze niet kan lezen omdat alle gegevens gecodeerd zijn.

Managed Print Services (MPS) stellen u in staat het beste uit uw apparaten te halen en de last van het dagelijkse beheer van uw printerpark te elimineren. Daarom is elke printer ontworpen met MPS in gedachten. Wij beloven u totale gemoedsrust met MPS. U komt nooit meer zonder inkt te zitten, want wij bestellen en leveren uw supplies precies wanneer u ze nodig hebt, zodat u minder downtime hebt en uw productiviteit maximaliseert. Wij begrijpen dat in het bedrijfsleven elke seconde telt, en met onze break-and-fix opties, zal uw printer ons laten weten wanneer hij moet worden hersteld, wat betekent dat we snel kunnen reageren en eventuele downtime kunnen verminderen.

Next generation printing in hoge resolutie

Dankzij innovatieve engineering maakt de nieuwe gepatenteerde MAXIDRIVE-printchip gebruik van een uniek dubbel transformerend piëzo-elektrisch systeem dat inkt uitzendt met een hoog vermogen, wat zorgt voor:

 • Tot 150% hogere afdruksnelheden*
 • Een duurzame printkop die lang meegaat
 • 200% meer afdrukken over de levensduur**

* In vergelijking met een standaard Brother model. ** Enkel op geselecteerde modellen voor afdrukken in kleur.

Assortiment professionele A3 inkjet printers

5 van 5 resultaten

Filteren op

Filteren op

Functies

Max papierformaat

Dubbelzijdig printen

Dubbelzijdig scannen

Verbindingsmogelijkheden

NFC

Type scherm

Prijsbereik

Beoordeling

 • +
 • +
 • +
 • +

De MFC-J6959DW inkjet printer is het ideale apparaat waarmee u zowel in hoge kwaliteit op A3/A4 kan printen en scannen, of op de gewenste lengte met een papierrol.

Specificaties bekijken

873,97 € incl. btw | 722,17 € excl. btw

Print moeiteloos indrukwekkende A3- en A4-documenten. Ideaal voor professionals die betrouwbare afdrukken van hoge kwaliteit vereisen.

Specificaties bekijken

529,00 € incl. btw | 434,57 € excl. btw

De MFC-J6955DW is ontworpen voor professionals die willen printen, kopiëren, scannen en faxen tot A3-formaat. Een multifunctional waarop u kunt vertrouwen.

Specificaties bekijken

649,00 € incl. btw | 533,74 € excl. btw

Ontworpen voor professionals die indrukwekkende documenten van hoge kwaliteit vereisen.

Specificaties bekijken

469,00 € incl. btw | 384,98 € excl. btw

Deze professionele kleurenprinter is robuust, gebruiksvriendelijk en levert afdrukken van hoge kwaliteit tegen een voordelige kost per pagina.

Specificaties bekijken

779,00 € incl. btw | 641,18 € excl. btw

Vergelijken: