Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Nieuwe krachtige Brother oplossingen verbeteren productiviteit

Nieuwe krachtige Brother oplossingen verbeteren productiviteit

Tijdens drukke periodes op het werk willen we allemaal dat snelkoppelingen onze productiviteit verhogen en stress verminderen. Brother heeft vier nieuwe krachtige oplossingen gelanceerd om afdrukprestaties te verbeteren en beheertijd te verkorten. Met deze tools wordt kostbare tijd vrijgemaakt voor bedrijven en hun personeel.

1. Request Help - snelkoppeling voor het beheren van printerproblemen

Wanneer er op een printer een fout verschijnt, is men dikwijls bang om op de verkeerde knop te drukken. De Request Help Service biedt een interactief hulpmiddel voor bedrijven die assistentie nodig hebben voor hun printers en brengt deskundig advies binnen handbereik, waardoor u meer controle en gemoedsrust heeft. Door eenvoudig op het pictogram van de printer te drukken, wordt een volledig diagnoserapport gemaakt en automatisch gemaild naar uw IT-beheerder of printserviceprovider.

Deze intuïtieve oplossing is veilig, vereist geen extra hardware en biedt u meer controle en transparantie over uw printerpark.

2. Order Supplies - stressvrij producten aanvullen

Om op een optimaal niveau te blijven werken, moeten printers van de juiste verbruiksproducten voorzien worden. Met steeds groeiende to-do-lijsten wordt aankopen gemakkelijk vergeten. Dankzij de nieuwe Order Supplies Service van Brother bestelt u de juiste verbruiksproducten rechtstreeks via de printer met een druk op de knop.

Brother voorziet hiermee een ideale oplossing voor bedrijven die niet opteren voor een volledig beheerde afdrukoplossing, maar zelf niet meer op zoek hoeven te gaan naar benodigdheden.


3. Remote Panel - assistentie binnen handbereik

Uw IT-beheerder of printserviceprovider lost vanaf nu printerproblemen op vanop afstand. 

De Remote Panel Service werkt in realtime en uw IT-provider krijgt veilig toegang tot de printer, om snel een diagnose te stellen en eventuele problemen op te lossen. Door de instellingen meteen te veranderen, wordt de stilstandtijd van de printer verkort en kunnen onderhoudsbezoeken op locatie tot een minimum beperkt worden.

4. Barcode Print + - streepjescodes afdrukken volgens de industriestandaard

Dankzij de optie Barcode Print + is het niet meer nodig om een duur en afzonderlijk toestel aan te schaffen voor uw barcodeprintbehoeften. U print duidelijke standaard barcodes met behulp van bepaalde Brother-kantoorprinters.

Barcode Print + kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande softwaresystemen en is volledig compatibel met SAP en andere bedrijfsoplossingen. Hiermee kunt u uw eigen persoonlijke barcodes, die zijn afgestemd op uw specifieke bedrijfsbehoeften, afdrukken.

Elk van deze professionele oplossingen werd ontworpen met ons motto "At your side" om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en servicepartners die hun afdrukprocessen productiever willen maken.

Contacteer ons Solutions team voor meer informatie over professionele oplossingen via dit online formulier.