Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Inzicht alleen is niet meer voldoende. Brother Managed Print Services gaat over continue verbetering

Inzicht alleen is niet meer voldoende. Brother Managed Print Services gaat over continue verbetering.

Brother International Belgium nv/sa en EuroForm A/S lanceren vandaag hun meerjarige samenwerking op het gebied van Managed Print Services (MPS). Het Deense EuroForm is een leverancier van printer fleet management oplossingen en bijbehorende diensten met wereldwijd meer dan 11 miljoen printers onder contract.

Anno 2019 blijkt dat bedrijven een behoorlijk beeld hebben van hun IT-infrastructuur, maar dan met name de desktops, laptops en servers. Veelal worden deze assets gemonitord door interne of externe IT-medewerkers of is er sprake van Cloud dienstverlening.

Hoeveel bedrijven kunnen echter zeggen of de printers de exacte behoeften dekken van de werkgroepen waarin ze zijn geplaatst? Hoeveel elke printer afdrukt, hoe vaak in kleur wordt geprint en wat de kosten van inkt en papier zijn? Hoe staat het gesteld met de veiligheid van deze informatiedragers?

“Het verzamelen van data alleen is niet voldoende. Inzicht en het nemen van beslissingen op basis van de juiste informatie waarmee verdelers en eindgebruikers geholpen kunnen worden, is de echte toegevoegde waarde”, aldus Mark Kouwenberg, Sales Director van EuroForm A/S. “Daar waar Managed Print Services aanvankelijk ging over een consolidatie van toestellen en het realiseren van initiële besparingen, staan vandaag de dag vooral duurzaamheid, security, continuïteit en het ondersteunen van de dagelijkse processen hoog in het vaandel bij de eindgebruiker.”

Om aan die verandering tegemoet te komen, gaat Brother nu JetAdvice oplossingen en diensten aanbieden aan zijn verdelers en klanten. JetAdvice Manager is de printer fleet management oplossing waarmee Brother en zijn verdelers afdrukomgevingen kunnen monitoren en deze data kan vertalen naar meerwaarde voor de klanten. De nieuwe rapportageportal, JetAdvice Premium, draagt zorg voor deze actiegerichte rapportages welke de hele MPS levenscyclus bestrijken. Hiermee kan Brother uit alle verzamelde data zijn klanten en verdelers tastbare waarde toevoegen.

Volgens Frank Deneweth, Managing Director van Brother International Belgium nv/sa, is de grootste troef van JetAdvice dat het merkonafhankelijk werkt. “Ondernemingen hebben vaak een gediversifieerde afdrukomgeving, met toestellen van verschillende fabrikanten. Terwijl onze eigen MPS-software alleen met Brother toestellen werkt, kunnen we dankzij JetAdvice nu een veelzijdige oplossing aanbieden aan onze verdelers en aan onze klanten.”

--

Over Brother International Belgium nv/sa

Brother International (Belgium) maakt deel uit van de Brother Global Group, is sedert 1971 actief in België en Groot-Hertogdom-Luxemburg en gevestigd in Dilbeek/Groot-Bijgaarden. Het Belgische filiaal staat in voor de verkoop, marketing, distributie en dienst-na-verkoop met helpdesk en hersteldienst.

Brother biedt een assortiment van (all-in-one) printers, mobiele printers, labelprinters, scanners voor professioneel en thuisgebruik, alsook professionele faxmachines, originele verbruiksartikelen en accessoires. De meeste toestellen beantwoorden aan de moderne mobiele en webtoepassingen, en netwerkprinters of scanners kunnen door meerdere personen gedeeld gebruikt worden.

Voor de professionele klanten voorziet Brother naast toestellen ook oplossingen, zoals kostenbesparende beheeroplossingen en informatiebeveiliging. Er is software beschikbaar om af te drukken vanuit een eigen applicatie naar een Brother-(label)printers.

Brother International (Belgium) is ISO14001-gecertificeerd en voert een actief milieubeleid om de impact van de milieueffecten veroorzaakt door haar activiteiten, producten en dienstverlening zoveel mogelijk te beperken. Dankzij het recyclageprogramma kunnen bedrijven en consumenten de lege toners, drums en inktpatronen van Brother gratis terugsturen voor recyclage.

Contactpersoon

Frank Van de Velde
Solutions Manager Brother International Belgium nv/sa
fvandevelde@brother.be

--

Over EuroForm A/S

EuroForm A/S is het bedrijf achter de JetAdvice producten en diensten. EuroForm is een leverancier van technologie en softwareoplossingen specifiek voor de printing industrie. De wereldwijd bekende printer fleet management oplossing, JetAdvice Manager, is het vlaggenschip.

EuroForm is een Deens bedrijf met medewerkers en partners over de hele wereld. Dagelijks vertrouwens duizenden bedrijven op de oplossingen en dienstverlening van EuroForm. Het team bestaat uit ervaren mensen die zowel de laatste technologische ontwikkelingen alsmede de printing industrie van binnen en buiten kennen. In December 2018 vierde EuroForm haar 25-jarig bestaan

Vanaf het begin in 1993 tot en met de dag van vandaag heeft EuroForm haar vermogen behouden om mee te evolueren met de technologische ontwikkelingen en de eisen en wensen uit de markt.

Contactpersoon

Mark Kouwenberg
Sales Director EuroForm A/S
mk@euroform.com