Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2019
  5. Apparaat en gegevensbeveiliging Twee pijlers voor printbeveiliging in uw onderneming

Apparaat- en gegevensbeveiliging - twee pijlers voor printbeveiliging in uw onderneming

Met de toegenomen online beveiligingsbedreigingen en de strikt na te leven wetgeving, is printbeveiliging tegenwoordig een cruciaal probleem voor ondernemingen.

Verhoog de afdrukbeveiliging in uw bedrijf met onze functies en tips voor printer- en gegevensbeveiliging.

Top 5-printerbeveiligingstips

1. Locatie is de sleutelSluit het risico uit dat er met uw toestellen wordt geknoeid of dat mensen vertrouwelijke documenten zien. Verwijder printers uit zones met onbeperkte openbare toegang, zoals de receptie.

2. Sterk wachtwoord: Het populairste wachtwoord op internet dat door 23,2 miljoen mensen wordt gebruikt, is 123456. Gebruik dus geen voorspelbaar wachtwoord.

3. ROM-beschermingDeze ingebouwde functie blokkeert niet-geverifieerde toegangen door het toegangsbeheer uit te schakelen. Als een bedreigende codewijziging wordt gedetecteerd, zal het toestel automatisch opnieuw opstarten naar een veilige configuratie.

4. Vergrendel de toegang tot instellingenVoorkom dat onbevoegde gebruikers instellingen wijzigen. Deze basisfunctie beperkt de toegang tot de instellingen van de printer via het bedieningspaneel.

5. Beveiligd functieslot (Secure Function Lock)Via deze functie geeft u beheerders de controle over de afdrukactiviteit binnen uw bedrijf. Ze beslissen tot welke printerfuncties gebruikers toegang hebben. Dit omvat het bepalen welke gebruikers kunnen kopiëren of scannen, of het beperken van de toegang tot de Active Directory.

Top 5-gegevensbeveiligingtips voor printers

1. Introduceer Secure Print +U voorkomt hiermee dat vertrouwelijke documenten in verkeerde handen terechtkomen. Met deze functie worden documenten alleen vrijgegeven via een pincode of een kaart met NFC-technologie als de gebruiker bij de printer staat.

2. NetwerkbeveiligingDoor het ondersteunen van een beveiligd netwerksysteem (SSL/TLS, SSH, IPsec) voorkomt u het risico op aanvallen.

3. Beveilig uw PDF'sOm vertrouwelijke documenten privé te houden, beveiligt u gescande documenten door ze in PIN-beveiligde PDF's te veranderen.

4. Maak uw stempelVoeg binnen enkele seconden watermerken toe aan vertrouwelijke afdruktaken. Hierdoor wordt het ongelooflijk eenvoudig om de oorsprong van een document te verifiëren.

5. Identificeer uw documentenMaak duidelijk dat de afdruk voor u is. Voeg een afdruk-ID toe die op elke pagina in de kop- en voettekst kan worden geplaatst, bv. door de datum, tijd of gebruikersnaam of een andere identificatiecode toe te voegen.

Brother 'At your side' voor veilig afdrukken. Ons Brother Solutions Team helpt u graag verder.