Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2018
 5. Compact krachtig scanner-duo voor moderne ondernemingen

Compact krachtig scanner-duo voor moderne ondernemingen

In de snel veranderende werkomgevingen van vandaag wordt technologie een noodzaak voor het bedrijfsleven. De vernieuwende scanners ADS-1200 en ADS-1700W van Brother bieden een gemakkelijke weg naar efficiënt beheer en treden op als een portal tussen de fysieke en digitale wereld. Ze zorgen ervoor dat belangrijke documenten op een methodische manier worden gearchiveerd.

Veilig scannen op kantoor en onderweg

Of het nu gaat over energierekeningen, professionele documenten of contracten, met de nieuwe draagbare scanner ADS-1200 en de slimme desktopscanner ADS-1700W van Brother scant u snel en veilig.

Ze zijn de perfecte partner voor het digitaliseren van documenten op kantoor en de draagbare ADS-1200 is geschikt voor gebruik onderweg.

De functie Secure Function lock 3.0 van de ADS-1700W vergrendelt de instellingen van het aanraakscherm voor extra beveiliging.*

Draagbare scanner ADS-1200

De ADS-1200 is een compacte documentscanner die via de stroomkabel of via de Micro-B USB 3.0-aansluiting van een laptop gevoed wordt; hij is dus ook geschikt voor gebruik onderweg - zeer handig voor werknemers op zakenreis of commerciële en technische medewerkers op verplaatsing.

Deze functierijke Brother biedt een krachtige papierverwerking dankzij de automatische documentinvoer met 20 vellen, waarmee u snel en eenvoudig alles scant, van dubbelzijdige documenten tot contracten met meerdere pagina's.

Draadloze bureauscanner ADS-1700W met beveiliging

De ADS-1700W komt met slimme functies, waaronder een gebruiksvriendelijk kleuren-aanraakscherm van 7,1 cm met 20 scansnelkoppelingen en een Auto Start Scan-functie die is ontworpen om stappen die nodig zijn voor herhalende scantaken te vermijden. De kracht van de nieuwe iPrint&Scan-software voor desktopcomputer wordt ook benut - zodra u verbinding maakt met de ADS-1700W worden uw scanvoorkeuren weergegeven op het aanraakscherm van de scanner.

Dankzij de draadloze netwerkaansluiting scant u eenvoudig rechtstreeks naar PDF, bestand, e-mailserver, netwerk, FTP / SFTP en USB-host.

*Deze scanner maakt het mogelijk scannerfuncties te beperken tot bepaalde gebruikers, zodat gevoelige en persoonlijke informatie veilig wordt opgeslagen en beschermd tegen ongeautoriseerde toegang.

Voordelen op beide scanners

 • Snelle bediening - met dubbelzijdige scansnelheden tot 25 vellen per minuut en een automatische documentinvoer (ADF) voor 20 vellen.
 • Documentoptimalisatie - verbeter de scankwaliteit en leesbaarheid met functies zoals verwijdering ponsgaten, kleurtoonaanpassing, randopruiming en tekencorrectie.
 • Nuance Power PDF - maak, converteer, bewerk en deel eenvoudig PDF-documenten.
 • Speciaal ID-kaartslot - voor plastic kaarten zoals een rijbewijs of kaarten met reliëf.
 • Mediaveelzijdigheid - mogelijkheid om standaard documenten met meerdere pagina's en tweezijdige documenten te scannen.  
 •  

  De modellen zijn beschikbaar met verkoopprijzen van € 299 tot € 379, btw incl.