Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2018
  5. Nieuwe compacte draadloze inkjetprinters Brother

Nieuw gamma compacte en draadloze inkjetprinters van Brother

Brother lanceert een nieuw gamma ultracompacte all-in-one inkjetprinters, ideaal voor dagelijks gebruik. Het assortiment van twee 3-in-1-modellen en twee 4-in-1-modellen biedt een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding.

Een compact gamma met grote kwaliteiten

De nieuwe inkjetreeks van Brother is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van particuliere gebruikers en zelfstandige ondernemers.

De 4 multifunctionele inkjetprinters zijn uitgerust met WiFi, waardoor de gebruikers kan afdrukken vanaf eender welk mobiel toestel (tablet, smartphone, laptop,…). Ze zijn compatibel met vele applicaties, zoals Brother Creative Center en AirPrint, en printen vanaf een USB-device of SD-geheugenkaart.

Dankzij de multi-gebruikersinterface kunnen meerdere personen (max. 5) tegelijkertijd verbinding maken om vanaf het web of de cloud documenten of foto’s af te drukken.

Alle printers in dit gamma hebben een manuele papierinvoersleuf, waardoor de gebruiker op speciaal papier, zoals fotopapier, enveloppen of kaarten (tot 300 g/m2) kan afdrukken.

De 4-in-1-inkjetprinters zijn uitgerust met fax, bieden een bekabelde LAN-verbinding, zijn compatibel met NFC en beschikken over een automatische documentinvoer (ADF) voor 20 pagina’s. De 3-in-1-printers hebben een lade voor 20 vel fotopapier.

Snel printen tegen een voordelige prijs

De nieuwe inkjets van Brother zijn voorzien van een groot LCD-aanraakscherm van 6,8 cm voor meer intuïtieve navigatie.

Ze drukken snel af tot 12 ipm* in zwart-wit en 10 ipm* in kleur. De functie automatisch dubbelzijdig afdrukken is ook standaard aanwezig.

Tenslotte moeten enkel de lege inktpatronen vervangen worden dankzij het systeem van vier afzonderlijke patronen.

Aanbevolen verkoopprijzen, incl. btw

3-in-1 DCP-J772DW € 145 (zwart)

3-in-1 DCP-J774DW € 145 (wit)

4-in-1 MFC-J890DW € 169 (zwart)

4-in-1 MFC-J895DW € 169 (wit)

* images per minute based on ISO/IC 24734