Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2018
 5. Labelprinter P-touch CUBE Plus organiseert moeiteloos uw kantoor en laadt op vanaf USB

Labelprinter P-touch CUBE Plus organiseert moeiteloos uw kantoor en laadt op vanaf USB

Een moeiteloze organisatie en elegante veelzijdigheid zijn vanaf nu beschikbaar voor kantoormedewerkers dankzij de gloednieuwe P-touch CUBE Plus-labelprinter van Brother.

Naast een slank design en modieus gebogen randen biedt de P-touch CUBE Plus ook flexibele connectiviteit.

Gratis labelsoftware voor iOS en Android en Bluetooth-technologie

Labels worden gemaakt met de gratis P-touch Editor-labelontwerpsoftware van Brother voor pc of Mac of via Brothers gratis applicaties iPrint & Label of P-touch Design&Print te downloaden in Google Play Store of in App Store. Dit gebeurt met een iOS of Android smartphone of tablet met behulp van Bluetooth-technologie. Labels kunnen worden aangepast met verschillende lettertypen en u voegt naar wens logo's, afbeeldingen, barcodes, kaders en symbolen toe die u verplaatst, vergroot of verkleint.

Rechtstreeks printen vanuit Microsoft Office

Om het gebruiksgemak te vergroten wordt een labeling-invoegtoepassing voor Microsoft Office op een Windows-computer geactiveerd, zodat labels rechtstreeks vanuit Word, Excel en Outlook worden afgedrukt. Om tijd te besparen print u talloze labels vanaf een pc in één batch vanuit een Excel-bestand of vanaf een CSV-bestand op Mac.

Gemakkelijk delen

Meerdere gebruikers kunnen via de apps van Brother verbinding maken met de P-touch CUBE Plus en snel labels vanop afstand afdrukken. Dit betekent dat de hoofdgebruiker van deze printer geen verbinding hoeft te maken met het toestel en het niet moet afkoppelen.

De P-touch CUBE Plus wordt gelanceerd naar aanleiding van het succes van de P-touch CUBE die sedert 2016 beschikbaar is voor de thuismarkt.

Milieuvriendelijk en mobiel met oplaadbare Li-ion-batterij

De nieuwe Brother-labelprinter biedt verbeterde functies en een Li-ion-batterij met hoge capaciteit; u hoeft geen alkalinebatterijen te kopen en bespaart hiermee behoorlijk wat geld. Voor een ultiem gebruiksgemak kan de batterij via de USB-poort van een computer worden opgeladen, waardoor er geen AC-adapter nodig is.

Jo De Jaeger, Sales Developer Mobile Solutions & Labelling bij Brother International Belgium, verklaart: "De P-touch CUBE Plus biedt een groot aantal connectiviteitsmogelijkheden, waardoor hij zeer toegankelijk is voor meerdere kantoormedewerkers.”

"De introductie van de Li-ion-batterij betekent dat het toestel langer beschikbaar is, waardoor de downtime wordt verkort en er geen batterijen vervangen moeten worden.”

"Het gebruiksgemak betekent dat efficiëntie en organisatie in een kantoor drastisch kunnen worden verbeterd. Het compacte ontwerp maakt van de P-touch CUBE Plus een onopvallende en tegelijkertijd doeltreffende toevoeging aan elke werkomgeving."

Duurzame en kwaliteitsvolle labels 

De flexibele labels zijn beschikbaar met breedten van 3,5 mm tot 24 mm en de lengte varieert van 25,4 mm tot 500 mm. De labels worden met behulp van thermische technologie afgedrukt op duurzame gelamineerde TZe-tapes van Brother.

Deze lichtgewicht labelprinter is compact, met afmetingen van 128 (b) x 67 (d) x 128 (h) mm en een gewicht van slechts 0,67 kg, wat betekent dat hij naadloos in elk kantoor past.

Voor kwaliteitsafdrukken biedt het toestel een hoge-resolutie-modus van 180 x 360 dpi en standaard 180 dpi.

Deze snelle CUBE Plus drukt etiketten af met een snelheid van 20 mm per seconde en een handige guillotinefunctie snijdt de labels netjes, probleemloos en snel af.

 

Aanbevolen verkoopprijs incl. btw : € 124,87

 

Modelspecificaties

De P-touch CUBE Plus wordt aangeboden met geïntegreerde Li-ion-batterij, 24 mm zwart op witte TZe-tape (4 meter), USB-kabel en documentatie.

 • Thermische printtechnologie
 • Afdrukresolutie 180 dpi (standaardresolutie) / 180 x 360 dpi (modus met hoge resolutie)
 • Maximale afdruksnelheid: 20 mm / seconde
 • Labelbreedtes: 3,5, 6, 9, 12, 18, 24 mm
 • Maximale afdrukbreedte: 18,0 mm
 • Minimale labellengte: 25,4 mm
 • Maximale labellengte: 500 mm (pc en Mac) / 300 mm (apps)
 • Geïntegreerde snijder
 • Gebruikt Brother TZe-tapecassettes
 • USB (voor pc / Mac): USB-versie 2.0 full speed
 • Bluetooth-connectiviteit voor iOS / Android
 • iOS-compatibiliteit - MFi-gecertificeerd (voor iPod, iPhone en iPad)
 • Android-compatibiliteit
 • Interne Li-ion-batterij (3.6V / 1.870mAh)
 • Oplaadmodus via USB-poort