Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2018
  5. 4 prestigieuze iF Design Awards 2018 voor ontwerpkwaliteit Brother

Ontwerpkwaliteit Brother producten behaalt 4 prestigieuze iF Design Awards 2018

Meer nieuws op MyNewsDesk

Brother is gespecialiseerd in print- en technologieoplossingen en viert de ontvangst van vier iF Design Awards 2018 voor de productcategorieën kleurenlaserprinters, inkjetprinters en naaimachines.

Bij de winnende producten staat de multifunctionele kleurenlaserprinter MFC-L9570CDW van Brother, die dit jaar ook een BLI Winter 2018 Pick Award heeft ontvangen van onafhankelijke tester Keypoint Intelligence - Buyers Lab. Deze printer werd door Buyers Lab gekozen voor zijn beeldkwaliteit, uitzonderlijke scansnelheid en betrouwbaarheid.

Producten worden voor de iF Design Awards niet alleen beoordeeld op hun uiterlijk, maar ook op kwaliteit, prestaties, gebruikersinterface, innovatie, veiligheid en milieuvriendelijkheid.

De volgende Brother-toestellen kregen iF-onderscheidingen voor 2018:

  • Topmodel MFC-J6935DW, multifunctionele inkjetprinter uit het gamma Business Smart.  

  • CV3000 Cover Stitch naaimachines.

   

Peter Hanne, Sales Manager bij Brother International Belgium verklaart: "Het is een grote eer om een van de meest gerespecteerde en wereldwijd bekende designprijzen te ontvangen. 4 awards winnen is een ongelooflijke prestatie, vooral dat onze kleurenlaserprinter MFC-L9570CDW ook een Buyers Lab Winter 2018 Pick Award gewonnen heeft. We streven er voortdurend naar om nieuwe en unieke producten en oplossingen te ontwikkelen voor onze klanten. Tot op vandaag mochten we een indrukwekkende aantal van 66 iF Design Awards in ontvangst nemen en dit toont aan dat we ons doel bereikt hebben."

Website iF Awards : https://ifworlddesignguide.com/if-design-award-2018