Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2018
  5. Good Design Award 2018 voor printer, scanner en labelprinter van Brother

Good Design Award 2018 voor printer, scanner en labelprinter van Brother

De uiterlijke aspecten en gebruikservaring van een laserprinter, documentscanner en labelprinter van Brother worden beloond met een Good Design Award 2018 in drie categorieën.

De betrouwbare en draadloze HL-L2375DW monolaserprinter, de compacte en krachtige ADS-2200-desktopscanner en de gebruiksvriendelijke en creatieve P-touch CUBE Plus-labelprinter wonnen deze Japanse prijs.

De Good Design Award beoordeelt de kwaliteit en innovatieve aspecten van de producten en diensten die ontwerpmogelijkheden hebben geïdentificeerd en verbreed.

Brother won de prijs voor het eerst in 1960 voor een huishoudnaaimachine en sindsdien werden meer dan 200 producten van de print- en technologiespecialist met deze prijs onderscheiden. Dit is het 26e opeenvolgend jaar (sedert 1993) dat Brother een Good Design Award mag ontvangen.

Frank Deneweth, Managing Director bij Brother International Belgium, verklaart: "De Good Design Award evalueert niet alleen het uiterlijk design van producten, maar ook de gebruikerservaring en de milieu-impact van het ontwerp, evenals hun vermogen om de samenleving nieuwe en kwaliteitsvolle ideeën aan te bieden.”

"Het winnen van de prijs erkent de gezamenlijke inspanning van alle Brother-medewerkers die betrokken zijn bij de ontwikkeling, productie en levering van onze producten en diensten. Met het motto “At your side” staan de klanten van Brother altijd op de eerste plaats; het ontwerpen van producten die aan hun behoeften voldoen is hierbij van groot belang.”

--

Over Good Design Awards

Good Design Award is een in 1957 door de Japan Industrial Design Promotion Organization (JIDPO) opgezet evaluatie- en communicatiesysteem. Vele bedrijven en ontwerpers die in en buiten Japan werkzaam zijn, nemen hieraan deel om hun activiteit te versterken door middel van designkwaliteit. "G Mark", het symbool van de award, is algemeen erkend als een keurmerk voor hoogwaardige designproducten”. Meer informatie over de Good Design Award.