Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2018
  5. Logo PCM Slimme Koop voor Brother all-in-one inkbenefit-printer DCP-J785DW

Logo PCM Slimme Koop voor Brother all-in-one inkbenefit-printer DCP-J785DW

Eind juni verschenen de resultaten van de grote test “de beste all-in-one printers” georganiseerd door PCM. De inkbenefit-printer DCP-J785DW van Brother ontving het logo “PCM Slimme Koop”.

PCM nodigde printerfabrikanten uit om hun beste, compactste all-in-one kleurenprinter voor het thuis(kantoor) en klein zakelijk gebruik aan te bieden voor de test. Criteria voor deelname: prijsklasse tussen € 130 en € 260, netwerkconnectie, ondersteuning cloud-functie en afdruksnelheid tussen 10 en 24 ppm.

De DCP-J785DW van Brother, drager van het logo “PCM Slimme Koop”, werd bij deze testen op verschillende gebieden gewaardeerd en in het bijzonder voor zijn gebruiksvriendelijkheid, compact design en redelijke gebruikskosten.

Meer over deze DCP-J785DW

De DCP-J785DW is ontworpen om aan de consument een zeer budgetvriendelijke afdrukoplossing te kunnen aanbieden met lage afdrukkosten en krachtige functies en aansluitmogelijkheden. Deze compacte inkjetprinter met copier en scanner, vraagt weinig onderhoud en is beschikbaar voor gebruikers met een hoog afdrukvolume die hun kosten willen drukken.

Lage afdrukkosten

De DCP-J785DW levert een lage pagina-afdrukkost dankzij de goedkope inktpatronen LC-22UBK/C/M/Y met superhoge opbrengst; ze printen tot 2.400 pagina’s1 in zwart-wit en 1.200 pagina’s1 in kleur.

Compact met flexibele aansluiting

Deze compacte, snelle en betrouwbare Brother meet 420 mm (b) x 341 mm (d) x 172 mm (h) en is ideaal voor het kleine kantoor en thuisgebruik.

De DCP-J785DW heeft een WiFi-aansluiting waardoor er kan afgedrukt worden vanaf en rechtstreeks gescand naar mobiele toestellen, en er via het eenvoudige LCD-aanraakscherm van 6,8 cm een directe verbinding kan gemaakt worden met clouddiensten als als Google Drive™, Dropbox, OneDrive® en EVERNOTE®. Andere professionele functies zijn dubbelzijdig afdrukken op A4, randloze foto’s printen, afdruksnelheden tot 12 ipm zwart en 10 ipm kleuren compatibiliteit met de mobiele apps van Brother voor efficiënt scannen en kopiëren.

1 Gebaseerd op ISO/IEC 24711