Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2018
  5. Maak zelf visitekaartjes, feestdecoraties,... met de nieuwe Creative Center

Maak zelf visitekaartjes, feestdecoraties en zoveel meer met de nieuwe Creative Center

   

Met een doe-het-zelf-oplossing voor professionele documenten en feestelijke gadgets maakt print- en technologiespecialist Brother uw werk en privéleven eenvoudiger. Ontdek de nieuwe Creative Center-website https://www.creativecenter.brother.

Brother Creative Center biedt gebruikers een ruime keuze aan bewerkbare en gebruiksklare sjablonen. Alle sjablonen zijn gratis en dienen als ondersteuning bij marketingprojecten van professionele gebruikers en leuke creatieve gadgets voor thuisgebruikers.

Professionele toepassingen

Voor zakelijke toepassingen zijn er sjablonen voor brochures, visitekaartjes, posters, mailers, nieuwsbrieven en zoveel meer. Met de geavanceerde en eenvoudig te gebruiken webgebaseerde software voegen gebruikers tekst, afbeeldingen en foto's toe om kwaliteitsvol en professioneel materiaal te maken. Het is niet nodig om marketingmateriaal te bestellen en te wachten tot het aangekomen is, omdat gebruikers hun ontwerp zelf kunnen afdrukken vanaf hun toestel.

Persoonlijke toepassingen

Voor persoonlijke toepassingen biedt de website bewerkbare sjablonen en wenskaarten, kalenders, papierkunst en feestdecoraties om er maar een paar te noemen. Naast items voor algemene gelegenheden zoals verjaardagen, bruiloften en nieuwkomers, zijn er items voor jaarlijks terugkerende gelegenheden, waaronder Kerstmis, Valentijnsdag, Pasen, Moederdag en Vaderdag.

De website werd in 2007 gelanceerd en blijkt wereldwijd populair te zijn. Het vernieuwde Brother Creative Center heeft alle afzonderlijke landenwebsites samengevoegd tot één wereldwijde site met tien taalkeuzes en een nieuwe structuur, ontwerp en gebruikersinterface, die het motto van "At you side" van Brother weerspiegelt.