Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2018
  5. BLI Winter 2018 Award voor all-in-one kleurenlaser MFC-L9570CDW

BLI Winter 2018 Award voor all-in-one kleurenlaser MFC-L9570CDW

De all-in-one kleurenlaserprinter MFC-L9570CW is van topkwaliteit, onberispelijk betrouwbaar en beperkt stilstand tot een minimum. Deze Brother werd door Buyers Lab geselecteerd voor de Winter 2018 Pick Award van Keypoint Intelligence.

Het recentste kleurenlasergamma van Brother omvat naast 6 (all-in-one) printers ook dit topmodel MFC-L9570CDW, dat door BLI werd erkend als een uitstekende multifunctionele kleurenlaserprinter voor kleine en middelgrote bedrijven.

Buyers Lab, de toonaangevende aanbieder van analytische informatie en diensten, erkende de echte waarde van deze Brother-printer voor de klanten en legt de nadruk op volgende kwaliteiten:

  • Onberispelijke betrouwbaarheid, die de productiviteit verhoogt en stilstand minimaliseert.
  • Uitvoer van hoge kwaliteit in afdruk- en kopieermodus.
  • Gestroomlijnde workflows, dankzij uitzonderlijk hoge scansnelheden en vereenvoudigde integratie van cloudservices.

Martin Soane, European Lab Manager voor Keypoint Intelligence - Buyers Lab, verklaart: "Drukbezette gebruikers kunnen rekenen op de probleemloze, snelle en kwaliteitsvolle prestaties en afdrukken van de Brother MFC-L9570-serie. De beeldkwaliteit werd duidelijk opgemerkt, met grafische afbeeldingen in heldere kleuren, consistente donkere delen en heldere duidelijke tekst. De afdruk- en kopieersnelheden zijn opmerkelijk en de scansnelheden uitstekend. De MFC-L9570CDW heeft ook een toonaangevende maximale papiercapaciteit en verbruiksgoederen met een hoog rendement, waardoor onderbrekingen in de workflow worden geminimaliseerd. "

Marlene Orr, Director of Printer en MFP Analysis voor Keypoint Intelligence - Buyers Lab, voegt hieraan toe: "De Brother MFC-L9570CDW is een compacte en betaalbare keuze voor het KMO, met geavanceerde functionaliteit en maximale productiviteit dankzij het intuïtieve ontwerp en de krachtige scanfuncties."

De aanbeveling van BLI is een van “industry’s toughest to achieve”. Ervaren analisten testen en beoordelen namelijk de producten zeer nauwkeurig gedurende twee maanden. Er werden geen papierstoringen gemeld voor de Brother MFC-L9570CDW tijdens de duurzaamheidstest van 80.000 afdrukken. Er was ook geen onderhoud nodig na de test, waardoor deze printer een ‘uitstekende beoordeling’ voor betrouwbaarheid kreeg.

De multifunctionele printers MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW en printers HL-L8360CDW en HL-L9310CDW werden sterk aanbevolen, terwijl de DCP-L8410CDW en HL-L8260CDW werden aanbevolen.

--

Info over BLI Pick Awards en Buyers Laboratory

Buyers Laboratory (BLI) is ‘s werelds grootste aanbieder van analytische informatie en diensten voor de industrie van digital imaging en documentbeheer.

Twee maal per jaar reikt BLI “Pick awards” uit ; dit is een speciale erkenning die door BLI in elke categorie wordt gegeven voor de toestellen die meest opmerkelijke prestaties aantonen tijdens de strenge testen en evaluaties. Deze vinden plaats in de laboratoria van BLI en duren twee maanden. De «Outstanding Achievement Awards » gaan naar producten of capaciteiten die zich onderscheiden door eigenschappen zoals innovatie, efficiëntie, nut, energie-efficiëntie of waarde.

De evaluatie omvat een uitgebreide duurzaamheidstest om de ‘betrouwbaarheid’ van het kantoorproduct te beoordelen, een belangrijke factor voor kopers en IT-directeurs.

Meer info over de awards http://www.keypointintelligence.com/products/pick-awards