Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. BLI Award winnende technologie maakt leven KMO’s eenvoudig

BLI Award winnende technologie maakt leven KMO’s eenvoudig

In 2014 ontving de technologie Web Connect van Brother een prestigieuze Pick Award (‘Oscar’ van de printindustrie) voor Outstanding Achievement in Innovation van de gerenommeerde Buyers Lab (BLI), de grootste onafhankelijke aanbieder van analytische informatie en diensten.

Web Connect werd gelanceerd om het gebruik van de cloud door onze klanten te optimaliseren. Deze functie maakt het mogelijk om direct te printen vanaf en te scannen naar een ruim aanbod van cloud-opslagdiensten.

Deze innovatieve technologie is beschikbaar in de inkjetprinter-, laserprinter-, en scannergamma’s van Brother en verbindt de toestellen rechtstreeks met het internet, waardoor ze compatibel worden met webdiensten, waaronder OneDrive, One Drive Business, Box, Dropbox, Evernote, Google Drive en OneNote.

Drie jaar later… en de naadloze integratie die Web Connect biedt, is rijp voor verdere erkenning voor haar 'digitaliseringsoplossingen'. Deze technologie werd eerst standaard geïntegreerd in de all-in-one-printers van Brother. Als de printer met het netwerk verbonden is en een kleureninterface heeft, is Web Connect beschikbaar; dit maakt het leven van de KMO’s eenvoudiger.

 

Web Connect levert de perfecte oplossing voor ondernemingen die hun professionele documenten, zoals facturen, verklaringen en belangrijke correspondentie, digitaliseren - ideaal om naar een papiervrij kantoor te evolueren.

  • Web Connect creëert ook doorzoekbare PDF’s en bewerkbare documenten; de gebruiker kan zoeken naar bestandnamen, maar ook naar specifieke inhoud en dit dankzij Optical Character Recognition.
  • Naast het digitaliseren en doorzoekbaar maken van tekst in facturen en brieven kunnen ook ontworpen brochures of handleidingen gescand worden met behoud van de ontwerpelementen.

Peter Hanne, Sales manager bij Brother International Belgium verklaart: "Web Connect is een slimme technologie die meer doet. Deze oplossing maakt het bedrijfsleven eenvoudig en bewerkstelligt een beter kantoorkarma; dankzij een papiervrije aanpak blijven de bureaus ordelijk, zijn de archiefkasten minder rommelig en wordt het werken met papieren documenten nog zorgelozer in een digitale wereld."

De technologie Web Connect is geïntegreerd in onze nieuwste inkjet- en lasergamma’s (mono en kleur), en in onze scannerreeksen.