Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. International Print Day 2017 - The Print Experience

International Print Day 2017 met eerbetoon aan The Print Experience

Brother baseert het aanbod van zijn nieuwste kostenefficiënte technologieën op de behoeften van de klant; dit gecombineerd met flexibiliteit en compatibiliteit bezorgt onze gebruikers een ware holistische 'Print Experience' (printervaring).

Als wereldwijde print- en technologiespecialist zijn we bij Brother verheugd om deel te nemen aan de International Printing Day op 18 oktober en aan het internationale gesprek over het jaarthema "The Experience of Printing".

Naast snelheid en een scherpe afdrukresolutie (kenmerken van onze printkwaliteit) dragen de oplossingen, die beschikbaar zijn in onze nieuwste kleurenlaser-, monolaser- en inkjetprinters, bij tot een positieve #PrintUX.

  • Mobiele technologie - Werknemers gebruiken alsmaar meer apparaten. Ze kunnen slim en efficiënt werken via mobiele/cloud print- en scanoplossingen. Onze apparaten zijn compatibel met de applicatie iPrint&San van Brother, Apple AirPrint en Google Cloud.
  • Near Field Communication (NFCBeveiligd afdrukken voor bedrijven. NFC is standaard beschikbaar op onze topmodellen en maakt het mogelijk om de functie “pull printing” te gebruiken. Een afdruktaak wordt gelanceerd nadat de gebruiker zich geïdentificeerd heeft met behulp van een pincode of ID-kaart; dit is een perfecte oplossing voor vertrouwelijke documenten.
  • Web Connect - Dankzij deze technologie scannen en printen gebruikers naar of vanuit populaire cloud-opslagdiensten, waaronder Google Drive, Dropbox en OneDrive. Het voordeel is snel en eenvoudig delen en opslaan van bestanden, en dit zonder tussenkomst van een computer.
  • Cartridges met hoge opbrengst - Cartridges met hoge, super hoge en ultra-hoge opbrengst zijn beschikbaar voor onze inkjet- en lasergamma’s. De toners en inktpatronen met hoog rendement leveren budgetvriendelijke afdrukken en minimaliseren de stilstand van printers en werknemers bij het vervangen van lege verbruiksartikelen. Qua afdrukkwaliteit worden er geen compromissen gesloten. De nieuwste Business Smart is onze eerste reeks printers die met pigmentinkten afdrukken; helderdere kleuren, hogere zwartdensiteit en scherpere tekst zijn het resultaat.
  • Uitbreidbare papierladen - De topmodellen in onze nieuwste kleurenlaserreeks bieden uitbreidbare papierladen. Uw printer kan bijgevolg met uw onderneming meegroeien, waardoor de kosten voor de vervanging van het toestel wegvallen wanneer de workflow toeneemt. Met de uitbreidbare papierladen op onze inkjetprinters drukt u af op formaat A4 en A3.

Onderzoek en ontwikkeling staan centraal in onze onderneming en onze productgamma’s zijn ontworpen op basis van de behoeften van de klant en bieden een positieve #PrintUX.