Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2017
  5. Good Design Award 2017 - 25 jaar op rij

Brother wint Good Design Award voor het 25ste opeenvolgende jaar

  

Brother wint een Good Design Award 2017 in de categorie A4 (Multi-function) Colour Laser Printers voor zijn hoogwaardig productontwerp. Dit is het 25ste opeenvolgende jaar dat de onderneming in de prijzen valt.

De kleurenlaserprinters en multifunctionals HL-L8360CDW, MFC-L9570CDW en HL-L9310CDW in het nieuwste kleurenlasergamma van Brother hebben deze Japanse prijs binnengehaald.

Daarnaast kwam de CV3550 Double Cover Stitch Machine ook bovenaan in de categorie Cover Stitch Naaimachine. Brother won in 1960 de eerste award voor huishoudelijke naaimachines en sedertdien vielen 199 verschillende producten in de prijzen.

Met het motto “At your side” staan de klanten van Brother altijd op de eerste plaats; het ontwerpen van kwaliteitsvolle producten die aan hun behoeften voldoen is hierbij van groot belang. 

Good Design Award beoordeelt niet alleen de uiterlijke aspecten van de producten, ook de gebruikerservaring, de milieu-impact en de innovatieve eigenschappen van het toestel zijn belangrijk. Het winnen van de award staat voor de erkenning van de gezamenlijke inspanning van alle Brother-medewerkers die betrokken zijn bij de ontwikkeling, de productie en de levering van de producten en diensten.

Meer info over Good Design Award http://www.g-mark.org/?locale=en

Top Cover Stitch Sewing Machine