Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2017
 5. Brother Solutions Interface

Brother Solutions Interface - een wereld van mogelijkheden

Heeft u zich al eens voorgesteld dat u uw klanten meer uit hun scanners, printers of multifunctionele toestellen kunt laten halen dan tot nu toe gedacht? Brother Solutions Interface (BSI) biedt ontwikkelaars precies die mogelijkheid om aangepaste oplossingen aan te bieden die passen bij de specifieke vereisten van eindgebruikers.

Of u nu een consultant-ontwikkelaar of channel partner bent of deel uitmaakt van een interne ontwikkelingsgroep, BSI opent een nieuwe wereld van mogelijkheden voor Brother-toestellen.

Het grote bereik van BSI

BSI is een open interfacetechnologie die server-gebaseerde applicaties in staat stelt om Brother-toestellen aangepast acties te laten uitvoeren. Deze applicaties worden gecontroleerd vanaf het apparaat, dat vervolgens met de server communiceert om specifieke functies te activeren.

Het belangrijkste verschil tussen de mogelijkheden binnen de firmware (ingeprogrammeerde software) van Brother-apparaten en die van BSI is het bereik.

Web Connect is bijvoorbeeld een door Brother ontwikkelde oplossing in de firmware van een toestel om te scannen naar geselecteerde, door Brother ondersteunde cloud-opslagdiensten, waaronder Google Drive™ of OneDrive® voor Business. 

In tegenstelling hiermee biedt BSI aan ontwikkelaars de mogelijkheid om soortgelijke oplossingen te voorzien voor andere diensten die niet door Brother worden ondersteund, zoals boekhoudsoftware of niet-ondersteunde documentbeheersystemen.

Makkelijk in gebruik

Een van de belangrijkste voordelen van Brother Solutions Interface is het gebruiksgemak, vooral in vergelijking met het concurrentieaanbod. BSI-applicaties kunnen bijvoorbeeld dynamisch reageren op verschillende schermformaten op toestellen, waardoor geen extra codering nodig is.

Daarnaast wordt een ruim aanbod van Brother-apparaten ondersteund, van instapscanners, zwart-wit- en kleurlaserprinters tot inkjet-toestellen, en BSI garandeert volledige compatibiliteit voor zowel oudere als toekomstige apparaten.

We ontwikkelen voortdurend nieuwe functies voor BSI; de drie nieuwe mogelijkheden die het afgelopen jaar zijn toegevoegd maken nieuwe applicaties beschikbaar.

De drie grote nieuwigheden van BSI

 • Scan naar eigen cloud-service - ontwikkelaars kunnen BSI gebruiken om oplossingen te creëren die documenten rechtstreeks naar een clouddienst scannen en verzenden zonder dat er een VPN-verbinding (Virtual Private Network) nodig is.
 • Afdrukken vanuit eigen cloud-services - ontwikkelaars kunnen BSI gebruiken om oplossingen te creëren die documenten rechtstreeks afdrukken in een specifieke cloud-service zonder een VPN, inclusief boekhouding, documentbeheer en formulieren.
 • Gebruik een streepjescodescanner van derden - ontwikkelaars kunnen nu toepassingen maken die een streepjescodescanner aansluiten om geavanceerde workflow-oplossingen tot stand te brengen met behulp van streepjescodes voor autorisatie, controle of metagegevens.
 •  

  Aan boord met Brother Solutions Interface

  Als u meer over BSI wilt weten, bezoek dan het BSI-luik van ons European Developer Center, waar u toegang heeft tot getuigenissen en u uw interesse kunt registreren.

  Of contacteer ons rechtstreeks via solutions@brother.be.