Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2017
 5. Brother HL-L9310CDW aanbevolen door Buyers Lab

Brother HL-L9310CDW aanbevolen door Buyers Lab

Klanten die voor de HL-L9310CDW kiezen, halen een uitstekende kleurenprinter binnen. Deze Brother wordt sterk aanbevolen door Buyers Lab (BLI) Summer Pick Awards 2017.

De onafhankelijke en wereldleidende evaluatie-organisatie BLI heeft aan deze Brother-printer een betrouwbaarheidscertificaat toegekend na het beoordelen van de waarde, beeldkwaliteit, bruikbaarheid, eigenschappen en snelheid.

De prestigieuze BLI Pick Awards zijn “industry’s toughest to achieve”. De ervaren analisten testen producten gedurende 2 maanden zeer nauwkeurig alvorens een winnaar uit te roepen.

David Sweetnam, directeur van het BLI-onderzoekslaboratorium EMEA/Azië, verklaart: "De kleurenlaserprinter HL-L9310CDW van Brother heeft de duurzaamheidstest van 80.0000 afdrukken foutloos doorstaan, zonder haperingen en servicetussenkomsten.

"Dankzij de eenvoudige procedure voor het vervangen van verbruiksproducten, de hoogrendement toners en een opmerkelijke papiercapaciteit tot 2.380 bladen, is deze laserprinter optimaal inzetbaar binnen drukke werkgroepen."

"Deze printer is beschikbaar aan een competitieve aankoopprijs en de kosten per pagina liggen lager dan de gemiddelde prijs, waardoor hij een zeer goede waardepropositie is. BLI beveelt de HL-L9310CDW sterk aan voor middelgrote werkgroepomgevingen."

De juryleden benadrukten meerdere voordelen van deze printer, waaronder:

 • Zeer betrouwbare prestaties gecombineerd met eenvoudig routineonderhoud
 • Sterke waardepropositie gebaseerd op prestaties, eigenschappen en eigendomskosten
 • Sterk functieaanbod inclusief kleurenaanraakscherm, BSI (custom documentbeheer interface), ingebouwde NFC voor mobiel printen en badgeverificatie, standaard bekabelde en draadloze interfaces en veilig afdrukken
 • Afdrukken vanuit een breed aanbod van cloud-services via Brothers Web Connect-technologie
 • Professionele kwaliteit met zwarte kleur en tekstscherpte die boven het gemiddelde liggen
 • Standaard automatisch dubbelzijdige functie, waardoor papiergebruik en kosten verminderen
 • Direct afdrukken vanaf USB-flash drives
 • Eenvoudige installatie van het stuurprogramma

Peter Hanne, Sales manager bij Brother International Belgium, verklaart: "We zijn zeer trots dat onze HL-L9310CDW deze zeer geloofwaardige - “industry’s toughest to achieve" - prijs heeft ontvangen. De printer is ontwikkeld met technologie die de KMO’s helpt te groeien en efficiënter te worden. Na de strenge testen bevestigt de feedback van de juryleden dat het toestel een uitstekende keuze is voor moderne kantoren."

--

Info overBLI Pick Awards en Buyers Laboratory

Buyers Laboratory (BLI) is ‘s werelds grootste aanbieder van analytische informatie en diensten voor de industrie vandigital imaging en documentbeheer.

Twee maal per jaar reikt BLI “Pick awards” uit ; dit is een speciale erkenning die door BLI in elke categorie wordt gegeven voor de toestellen die meest opmerkelijke prestaties aantonen tijdens de strenge testen en evaluaties. Deze vinden plaats in de laboratoria van BLI en duren twee maanden. De «Outstanding Achievement Awards » gaan naar producten of capaciteiten die zich onderscheiden door eigenschappen zoals innovatie, efficiëntie, nut, energie-efficiëntie of waarde.

De evaluatie omvat een uitgebreide duurzaamheidstest om de ‘betrouwbaarheid’ van het kantoorproduct te beoordelen, een belangrijke factor voor kopers en IT-directeurs.