Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2016
  5. Brother wint 4 prestigieuze iF design awards

Brother wint 4 prestigieuze iF design awards

Brother haalt prestigieuze iF design awards 2016 binnen

Brother heeft 4 iF Design Awards ontvangen voor het uitmuntend en innoverend design van zijn P-touch labelprinters en all-in-one inkjetprinter MFC-J880DW.

Dit is het negende opeenvolgende jaar dat printtechnologiespecialist Brother wordt erkend voor de gerespecteerde iF Awards, gehost en beoordeeld door het International Forum Design in Hannover (Duitsland). De jury beoordeelde de producten niet alleen op hun uiterlijk, maar ook op belangrijke criteria zoals functionaliteit, veiligheid en milieuaspecten. Dit jaar ontving iF awards 5.295 deelnemende producten uit 53 landen.

iF-onderscheidingen voor 2016 werden aan volgende Brother-toestellen toegekend:

  • MFC-J880DW: Snelle draadloze all-in-one inkjetprinter met dubbelzijdig afdrukken en geavanceerde aansluitmogelijkheden
  • PT-D210VP: Compacte en gebruiksvriendelijke labelprinter met tal van sjablonen, kaders en symbolen
  • PT-D400 en PT-D450VP: Labelprinter met pc-aansluiting en labelontwerpsoftware
  • PT-D600VP: Professionele labelprinter met pc-aansluiting en eenvoudig te gebruiken labelfuncties

Brother ontving zijn eerste iF design award in 1982 voor de alfanumerieke schrijfmachine. Samen met de nieuwste erkenningen heeft Brother een totaal van 55 iF awards ontvangen.

Frank Deneweth, Managing Director van Brother Belgium, voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer vereerd met deze awards. Brother levert voortdurend inspanningen om verbeteringen in ontwerpkwaliteit en productinnovatie na te streven. We zijn bijzonder tevreden met de internationale erkenning die we kregen met de iF Design Awards 2016.”

Contact tel. 02/467.43.20 of e-mail