Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2016
  5. Mono laser gamma van Brother wint Good Design Award 2016

Mono laser gamma van Brother wint Good Design Award 2016

Good Design Award 2016 voor monochrome laserprinters van Brother


Belgium, 05/10/2016 – Brother Industries Ltd.(President: Toshikazu Koike), moederbedrijf van Brother International Belgium en één van de toonaangevende fabrikanten van printers, scanners en aanverwante apparatuur, heeft de Japanse design award “Good Design Award 2016”, in de categorie zwart-wit (all-in-one) laserprinters gewonnen.
 

Good Design Award van 1960 tot 2016

 
Brother won in 1960 de eerste award voor huishoudelijke naaimachines en sedertdien vielen 196 verschillende producten in de prijzen. Dit zal bovendien het 24ste opeenvolgende jaar zijn sedert 1993.

Good Design Award beoordeelt niet alleen de uiterlijke aspecten van de producten, de gebruikerservaring en de milieu-impact van het toestel; ook het vermogen van het product/de dienst om de samenleving nieuwe ideeën aan te bieden om de kwaliteit van het leven te kunnen verbeteren komt aan bod. Het winnen van de award staat voor de erkenning van de gezamenlijke inspanning van alle Brother-medewerkers die betrokken zijn bij de ontwikkeling, de productie en de levering van de producten en diensten.

Met het motto “At your side” staan de klanten van Brother altijd op de eerste plaats; het ontwerpen van producten die aan hun behoeften voldoen is hierbij van groot belang. Brother is vastbesloten om door te gaan met het bieden van superieure en waardevolle producten.
 

Good Design Award 2016 - Winnende producten

 
Gamma zwart-wit (all-in-one) laserprinters: HL-L5100DN, HL-L5200DW, HL-L6400DW, MFC-L6900DW.   

Over Good Design Awards

Good Design Award is een in 1957 door de Japan Industrial Design Promotion Organization (JIDPO) opgezet evaluatie- en communicatiesysteem. Vele bedrijven en ontwerpers die in en buiten Japan werkzaam zijn, nemen hieraan deel om hun activiteit te versterken door middel van designkwaliteit. "G Mark", het symbool van de award, is algemeen erkend als een keurmerk voor hoogwaardige designproducten”. Meer informatie over de Good Design Award.

 

Contact: tel. 02/467.43.20 – e-mail: presscontact@brother.be