Artikel toegevoegd
 1. Home Brother
 2. Over ons
 3. Nieuws
 4. 2016
 5. Professionele printers en scanners van Brother winnen award

Professionele printers en scanners van Brother winnen award

Outstanding Achievement Award voor Brothers sterk aanbevolen en betrouwbare professionele printers en scanners

De nieuwste printers en scanners van Brother worden beloond met de Outstanding Achievement Award en betrouwbaarheids- en aanbevelingscertificaten. Buyer's Lab (BLI) deelde de Outstanding Achievement Awards uit voor onderstaande (all-in-one) printers en scanners die ontworpen zijn door Brother en voor kleine en middelgrote (KMO) tot grote ondernemingen. BLI is een internationale, toonaangevende en onafhankelijke organisatie die testen uitvoert op document imaging products.

Winnende printers en scanners

 • Outstanding Printer for Small Workgroups voor HL-L5200DW, HL-L5100DNT, HL-L5100DN, HL-L5000D
 • Outstanding MFP for Small Workgroups voor MFC-L5750DW, MFC-L5700DN, DCP-L5500DN  
 • Outstanding MFP for Mid-Size Workgroups voor MFC-L6900DWT, MFC-L6900DW
 • Outstanding Printer for Mid-Size Workgroups voor HL-L6400DWT, HL-L6400DW
 • Outstanding A4 Network Scanner voor desktop-documentscanner ADS-3600W  
 • Outstanding Achievement in Innovation voor mobiele documentscanners DSmobile 820W & DSmobile 920DW

De Outstanding Achievement Awards maken deel uit van de BLI's Summer 2016 Pick Awards en worden toegekend aan producten of eigenschappen die ongeëvenaarde prestaties, zoals innovatie, efficiëntie, energiezuinigheid en waarde, aantonen tijdens de uitgebreide BLI-evaluaties. De uitermate gerespecteerde BLI Pick Awards zijn gebaseerd op onafhankelijke, door ervaren analisten gedurende maanden uitgevoerde strenge testen, en behoren tot de “industry’s toughest to achieve”.

Buyer's Lab aan het woord

Marlene Orr, BLI-directeur Analyse van kantoortoestellen, zegt: "Brothers nieuwe monochrome printers en MFP's zijn gebouwd met de professionele gebruiker in het achterhoofd, en het leveren van uitstekende betrouwbaarheid, resultaten van hoge kwaliteit, betaalbaarheid en een intuïtief ontwerp dat de productiviteit van de werknemers verhoogt.”

"Het all-in-one printergamma MFC-L5000 en de printerreeks HL-L5000 zijn een goede keuze en oplossing voor kleine werkgroepen, dankzij hun compacte en toch robuuste ontwerp en competitieve cost of ownership die lager is dan de gemiddelde 'eigendomskost'. De MFC-L6900 en HL-L6400 zijn uiterst betrouwbare “werkpaarden”, zonder vertragingen tijdens piekgebruik, met toonaangevende papiercapaciteit en verbruiksmaterialen die een lange budgetvriendelijke levensduur en verminderde milieu-impact bieden.”

Aanvullend op de Outstanding Achievement Awards, gaf BLI ook Highly Recommended-certificaten uit voor de betrouwbaarheid van de (all-in-one) printerreeksen 5000 en 6000, alsook voor de recentste desktop-netwerkscanners ADS-2400N, ADS-2800W en ADS-3600W. Aan de ADS-3000N werd het statuut Recommended toegekend.

David Sweetnam, directeur van Research en BLI-laboratorium BLI EMEA/Asië zegt: "Brother heeft een traditie van het creëren en aanbieden van kwaliteitsscanners, -printers en –multifunctionals; de door BLI geselecteerde toestellen zijn niet anders. Hun kenmerken zijn hoge betrouwbaarheid, uitstekend gebruiksgemak, solide beeld- en afdrukkwaliteit en sterke eigenschappen/functies over de hele lijn."

Brother werd ook geprezen voor de compatibiliteit van de printers en multifunctionele toestellen. David Sweetnam voegt hieraan toe: "Een bijkomende sterke troef is de mogelijkheid die aan de werknemers geboden wordt om snel en eenvoudig vanaf hun mobiel toestel af te drukken; een must-have in de hedendaagse professionele omgeving. Brother biedt een robuust pakket van mobiele print- en scanfuncties, waaronder ondersteuning voor de Brother iPrint & Scan-app, Apple AirPrint en Google Cloud Print, zodat gebruikers kunnen afdrukken vanaf vrijwel elke locatie."

"De toestellen ondersteunen bovendien Brother Web Connect, een oplossing waarmee gebruikers scannen naar en printen vanaf de populaire cloud-diensten, waaronder Microsoft OneDrive, Box, Google Drive, Evernote en Dropbox; dit is een belangrijk pluspunt. Professionele gebruikers op zoek naar een zeer betrouwbare printer of scanner wordt aangeraden om de aanschaf van deze Brother-toestellen te overwegen."

 

Peter Hanne, Sales manager bij Brother International Belgium, zegt: "Het is een eer en een enorme prestatie dat onze Brother-printers, -scanners en -multifunctionele toestellen erkend worden door BLI, de wereldleider op het gebied van onafhankelijke testen. De awards en certificaten bevestigen de positie van Brother als de beste fabrikant van betrouwbare, efficiënte en gebruiksvriendelijke toestellen in al zijn productgamma’s.”

Info over BLI Pick Awards en Buyers Laboratory

Buyers Laboratory (BLI) is ‘s werelds grootste aanbieder van analytische informatie en diensten voor de industrie van digital imaging en documentbeheer.

Twee maal per jaar reikt BLI “Pick awards” uit ; dit is een speciale erkenning die door BLI in elke categorie wordt gegeven voor de toestellen die meest opmerkelijke prestaties aantonen tijdens de strenge testen en evaluaties. Deze vinden plaats in de laboratoria van BLI en duren twee maanden.

De «Outstanding Achievement Awards » gaan naar producten of capaciteiten die zich onderscheiden door eigenschappen zoals innovatie, efficiëntie, nut, energie-efficiëntie of waarde. De evaluatie omvat een uitgebreide duurzaamheidstest om de ‘betrouwbaarheid’ van het kantoorproduct te beoordelen, een belangrijke factor voor kopers en IT-directeurs.

Meer informatie over BLI

Contact tel. 02/467.43.20 of e-mail