Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2014
  5. Nieuw business inkjetgamma

Nieuw business inkjetgamma

Nieuw inkjetgamma van Brother – de “Smart Solution” voor groeiende ondernemingen

Afdruk- en technologiespecialist Brother introduceert een compact inkjetgamma van 6 modellen. Deze multifunctionele kleurenprinters zijn voorzien van “slimme” eigenschappen, oplossingen op maat en kunnen afdrukken tot formaat A3.

 Dit strak en stijlvol inkjetgamma heeft een eigentijdse uitstraling, is Cloud-compatibel en beschikt over ingebouwde gebruiksvriendelijke apps.

Met het nieuwe “Business Inkjet”-gamma gebruikt u Cloud-diensten vanaf het bedieningspaneel en print u vanaf een smartphone en tablet. De multifunctionals beschikt over dè eigenschappen die groeiende bedrijven nodig hebben: lage afdrukkosten, snelheid en apps voor mobiele toepassingen.

Het nieuwe gamma bestaat uit:

• Drie veelzijdige compacte multifunctionele printers – voor het kleine kantoor of thuisgebruik voor A4- formaat en occasioneel op A3 afdrukken: DCP-J4120DW (later beschikbaar), MFC-J4420DW, MFC-J4620DW (met NFC).
• Drie betrouwbare “Business Smart”-modellen – voor de KMO met de nood tot dagelijks op A4 en A3 af te drukken: MFC-J5320DW (begin oktober), MFC-J5620DW (eind september), MFC-J5720DW.

Frank Deneweth, Managing Director van Brother International Belgium zegt: “Deze nieuwe inkjetmultifunctionals bieden aan de onderneming een “slimme” oplossing. Het zijn toekomstvaste investeringen, want ze zijn klaar voor het ondersteunen van uw behoeften als uw onderneming groeit. In dit steeds meer digitaal wordend tijdperk willen bedrijven mobiel te gebruiken producten. Met behulp van Cloud-diensten print u rechtstreeks vanaf uw smartphone en tablet. Deze laatsten zijn niet langer meer hebbedingetjes; de Cloud-comptabiliteit is de sleutel naar mobiel printen en scannen en beschikbaar bij de 6 inkjetprinters. We kennen de praktische kantjes als het gaat over afdrukken op papierformaten. Het compacte en “Business Smart”-gamma biedt u de keuze. Ga voor A4-functionaliteit, maar pas uw investering aan door een model te kiezen dat beantwoordt aan uw dagelijkse of occasionele A3-afdrukbehoeften.“

Lage afdrukkosten

Het nieuwe professionele inkjetgamma biedt lage afdrukkosten (= lagere bedrijfskosten) dankzij de optionele hoogrendement inktpatronen in de drie compacte modellen en de superhoogrendement zwart- en kleurenpatronen in de “Business Smart”-modellen.

Het volledige nieuwe inkjetgamma van Brother print met een uitmuntende snelheid van 20 ipm in kleur en 22 ipm in zwart en dubbelzijdig in A4.

App suite

Naadloos scannen is ook beschikbaar; rechtstreeks scannen naar een waaier van Cloud-gebaseerde diensten, waaronder Google Docs en Mirosoft OneNote en de Web Connect-oplossing van Brother. De apps van Brother zorgen voor tijdbesparende scanoplossingen en voor een naadloze omzetting van documenten naar een digitaal bestand. De beschikbare apps in deze toestellen zijn Office Doc Creator, Outline Scan & Outline Copy en Note Scan.

Op maat gemaakt voor professionele omgevingen

De drie “Business Smart”-modellen beschikken over veel meer.

• De drie professionele multifunctionals zijn compatibel met Brother Solutions Interface. “Third party” developers kunnen aangepaste oplossingen voorzien, zoals aangepaste schermen en menu’s maken en werkprocessen creëren.
• Qua printfunctionaliteit bieden deze “Business Smart”-toestellen uitbreidbare papierladen die zowel A4- als A3-papierformaat opnemen – compacte multifunctionals met A3-capaciteit.

• En voor het eerst in de geschiedenis van de Brother-inkjetprinters, beschikken de “Business Smart”-modellen (MFC-J5620DW/MFC-J5720DW) ook over een achterste papierlade voor 80 A4- of 5 A3-bladen.

Frank Deneweth voegt hieraan toe: “Dit gamma is een “Business”-gamma op zoveel niveaus. De toestellen zijn praktisch, betrouwbaar en veelzijdig. En met de op maat gemaakte functies op de drie “Smart”-printers staan ze voor een investering die op de professionele behoeften kan afgestemd worden en uw groeiende onderneming ondersteunt.”

Het professionele inkjetgamma ziet er goed uit, is A3-compatibel en milieuvriendelijk - de nieuwe energiebesparende technologie van Brother, het laag energieverbruik in Stand-by en 0,04 Watt in Uit-stand (toestel blijft aangesloten) http://www.brotherearth.com/en/story/standby.html.

-- 

Informatie voor de redacteuren

• Het “Business”-inkjetgamma is ideaal voor 1 tot 9 medewerkers: DCP-J4120DW (later beschikbaar), MFC-J4420DW € 175, MFC-J4620DW € 205. De “Business Smart”-modellen zijn ideaal voor 10-99 medewerkers: MFC-J5320DW € 219, MFC-J5620DW € 239, MFC-J5720DW € 279. (Aanbevolen verkoopprijzen incl. btw en taxen)

• Scannen naar of printen vanuit Cloud-diensten gaat rechtstreeks vanaf het bedieningspaneel van de printer - Google Drive, Microsoft OneDrive, Microsoft OneNote, Dropbox, Flickr, Facebook, Picasa, Evernote en Box.

• Printen vanaf/scannen naar smartphones en tablets gaat met het nieuwe “Business”-inkjetgamma ook met Apple AirPrint, Google Cloud Print en Brother’s iPrint&Scan app.

Bijkomende Brother-apps op alle modellen:

• Brother Office Doc Creator: gebruikers scannen een document dat wordt omgezet in een Microsoft Office-bestand. Afbeeldingen worden als beeld herkend en tekst wordt in een bewerkbaar formaat omgezet.

• Brother app Outline Scan en Outline Copy: gebruikers omcirkelen enkel de inhoud die ze nodig hebben op het document met rood. Het toestel zal enkel de aangeduide informatie scannen of kopiëren. Of gebruikers omcirkelen de inhoud die ze niet wensen te behouden in het rood en deze inhoud wordt dan verwijderd bij het scannen of kopiëren.

• Brother Note Scan: gebruikers kunnen opvouwbaar notitiepapier printen. De handgeschreven notities kunnen nadien gescand en bewaard worden. De app zal ze dan sorteren en opslaan als een jpeg-bestand. Ze kunnen dan later op elke mobiel toestel bekeken worden.

Standaard waarborg: 2 jaar Collect&Return

*DCP = printer, copier en scanner

** MFC = DCP + fax