Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Over ons
  3. Nieuws
  4. 2014
  5. Distributieovereenkomst met ScanSource

Distributieovereenkomst met ScanSource

Brother sluit distributieovereenkomst af met ScanSource voor het mobiele printergamma

Print- en technologiespecialist Brother ondertekende een Pan-Europese samenwerking- en distributieovereenkomst met ScanSource voor de mobiele PocketJet-printers van Brother.

 

ScanSource is een gespecialiseerde distributeur van technologische producten, het verstrekken van AIDC (Automatic identification and data capture), verdeelpunten en communicatieproducten. Deze in 1992 opgericht onderneming biedt ook service en support aan verdelers.

 

Met de toevoeging van het mobiele printergamma PocketJet van Brother zal ScanSource zijn assortiment uitbreiden en deze printers als enige thermische mobiele A4-printers aanbieden.

 

Het nieuwste model in Brothers PJ-assortiment is de PJ-673; dit is de eerste mobiele printer met iOS®-compatibiliteit, waardoor het draadloos printen vanaf een Apple® iPad® en iPhone® zeer gemakkelijk wordt.

 

Ian Metcalfe, Manager Services & Solutions bij Brother International Europe, zegt: “ScanSource heeft een duidelijke overtuiging: een partner voor de klanten van zijn verdelers zijn en geen concurrent. Deze houding stemt overeen met Brothers eigen filosofie “At your side”, wat van deze Pan-Europese overeenkomst voor onze mobiele PocketJets een strategische aanvulling maakt.”

 

Maurice Van Rijn, Managing Director van ScanSource POS and Barcode in Europe, voegt hieraan toe: “Deze oplossing van Brother vergroot ons printergamma en geeft onze verdelers toegang tot mobiele printeroplossingen van de beste kwaliteit in combinatie met de aangeboden service en support van ScanSource.”

 

De overeenkomst met ScanSource omvat ook het mobiele printergamma RJ en MW van Brother.