• 0

  Nog 40 € excl. btw te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
 • Asháninka

  Brother zette in 2009 zijn schouders onder het Asháninka project van Cool Earth in het Peruaanse regenwoud. Zo hebben we Cool Earth geholpen bij de financiering van een reeks belangrijke investeringen op gemeenschapsniveau in Peru, waaronder onderwijs, drinkwater en noodhulpposten.

  Ontdek Asháninka

  Orangerie Bay

  We hebben onze samenwerking nu uitgebreid naar Orangerie Bay in het regenwoud van Papoe-Nieuw-Guinea. Tot dusver hebben we een nieuw schoolgebouw gefinancierd, naaimachines gedoneerd aan een naaicoöperatieve voor vrouwen en bijgedragen aan huishoudartikelen en agrarische werktuigen voor dorpsbewoners.

  Ontdek Orangerie Bay

  Samenwerking

  Sinds 2008 heeft Cool Earth miljoenen bomen beschermd tegen houthakkers om zo de rijke biodiversiteit te beschermen en dorpen de middelen te geven om hun bossen en huizen in stand te houden.

  Met de steun van Brother heeft Cool Earth meer dan 6.000 are aan regenwoud in Peru en Papoea-Nieuw-Guinea beschermd tegen vernietiging.  

  “Bij Brother zijn we bijzonder trots op onze jarenlange samenwerking met Cool Earth. Onze medewerkers en klanten blijven het vitale regenwoud en haar gemeenschappen beschermen in Peru en Papoea-Nieuw-Guinea. Hiervoor werden talrijke initiatieven in het leven geroepen, waaronder een tweejaarlijkse quiz om fondsen te werven en een recyclingprogramma's voor toners.” - Isao Noji, Managing Director, Brother International Europe.

   

  Steun Cool Earth

  Download de PDF brochure

  Papua New Guinea - Eén jaar later

  Bekijk een video over de resultaten van onze samenwerking in Orangerie Bay.

  4.367.654

  bomen beschermd in bedreigd regenwoud

  56 levens gered

  door noodhulpposten te financieren

  174 families gesteund

  via coöperatieven