• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Naar winkelwagentje
 • Brother awards

  Dit zijn onze producten die met een award werden bekroond

  1. Home
  2. Over ons
  3. Awards en certificaties

  Recente prijzen

  BLI Buyers Lab Line of the Year 2017

  Reeks van het Jaar 2017

  Mono laser printers & multifunctionals

  "Brothers nieuwe mono lasers voor de professionele gebruiker staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en intuïtief gebruik - allemaal factoren die de productiviteit van de werknemer verhogen."

  BLI Buyers Lab 2017 Pick

  2017 Winter Pick Award

  Uitstekende printer voor KMO's

  "De HL-L6300DW van Brother is bijzonder betrouwbaar, heel gebruiksvriendelijk en makkelijk te onderhouden. De downtime wordt hierdoor tot een minimum herleid."

  BLI Buyers Lab 2017 Pick

  2017 Winter Pick Award

  Uitstekende personal multifunctional printer

  “De MFC-L2700DW en MFC-L2740DW van Brother leverden een indrukwekkende all-round prestatie. Ze zijn heel betrouwbaar waardoor gebruikers steeds productief blijven.”

  BLI Pick Award Summer 2017

  BLI Summer 2017 Pick

  "Klanten die voor de HL-L9310CDW kiezen, halen een uitstekende kleurenprinter binnen. Deze Brother wordt sterk aanbevolen door Buyers Laboratory ."

  De uitermate gerespecteerde BLI Pick Awards worden tweemaal per jaar uitgereikt aan de beste producten die maandenlang werden getest door onafhankelijke en ervaren analisten.


  European Office Products Awards 2017

  De European Office Products Awards bestaan 16 jaar en zijn een ultieme onderscheiding voor ondernemingen die actief zijn in Europa. Deze awards – een erkenning van commerciële prestaties, innovatie en professionaliteit – geven een uniek platform om prestaties/successen te bevorderen en zich te onderscheiden van de concurrentie.

  Brothers QL-800 labelprinters, die in zwart en rood afdrukken, ontvingen de onderscheiding “Innovation of the Year” 2017.

  Bekijk de QL-800 reeks

  iF Design Award 2017

  “Een van de meest bekende labels voor uitstekend design”

  De jaarlijkse iF Design Award wordt sinds 1953 wereldwijd gerespecteerd en het iF logo is een internationaal erkend symbool voor uitstekende designideeën.

  2016 Awards en Certificaten

  BLI Summer 2016 Pick

  "Brother biedt uitzonderlijk betrouwbare producten met een robuuste fuser waardoor de printer voortdurend aan hoge snelheid pagina's afdrukt."

  De uitermate gerespecteerde BLI Pick Awards worden tweemaal per jaar uitgereikt aan de beste producten die maandenlang werden getest door onafhankelijke en ervaren analisten.

  BLI Highly Recommended & Recommended 2016

  "Brother biedt een robuust pakket van mobiele print- en scanfuncties, waaronder ondersteuning voor de Brother iPrint & Scan app, Apple AirPrint en Google Cloud Print, zodat gebruikers kunnen afdrukken vanaf vrijwel elke locatie.”

  Het BLI Highly Recommended & Recommended label wordt toegekend aan producten die sterk scoren op eigenschappen zoals gebruiksvriendelijkheid, innovatie, efficiëntie en waarde.

  BLI Reliability Certified 2016

  “Voor middelgrote tot grote ondernemingen is de bijzonder betrouwbare MFC-L6900DW een uitstekende keuze.”

  Het BLI Reliability Certified label wordt uitgereikt aan producten die verregaande en strenge testen doorstonden op hun duurzaamheid en betrouwbaarheid, een doorslaggevende factor voor kopers en IT-managers.