• 0

  Nog 40 € te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. Netwerkinstallaties

  Zes goede redenen voor netwerkinstallateurs om te labelen

  Identificatie

  Een duidelijke identificatie van individuele kabels en netwerkapparatuur is de sleutel tot een probleemloze installatie en werking van datacenters. Gebruik Brother P-touch labelprinters om duurzame labels op maat te maken.

  Fouten opsporen

  Door beide uiteinden van koper- en glasvezelkabels te labelen, kunt u connectiviteitsproblemen veel gerichter diagnosticeren en oplossen zodra ze worden gerapporteerd. En wanneer u identificatielabels koppelt aan netwerkhardware, worden fouten correct gedetecteerd voor een snelle reparatie / vervanging.

  Makkelijk onderhoud

  Onderhoud en testen worden gemakkelijker gemaakt dankzij duidelijk gelabelde netwerkkabels en hardware.

  Efficiëntie

  Voorzie uw kabels en netwerkapparatuur van duidelijke labels zodat u al uw hardware snel terugvindt en efficiënt kunt beheren.

  Certificatie en conformiteit

  Zorg ervoor dat de juiste kabels of netwerkpoorten worden getest bij gebruik van netwerkcertificeringstools zoals de conformiteitstesters van Fluke Networks Versiv. Duidelijk gelabelde kabels bewijzen dat de tests correct zijn uitgevoerd, waardoor u nieuwe netwerkinstallaties en tests sneller kunt goedkeuren.

  Makkelijke installatie

  Vermijd dure en tijdverspillende fouten tijdens de installatie van netwerksystemen. Door snel en nauwkeurig de juiste kabel of hardware te identificeren via labels, versnelt u het installatieproces, bespaart u tijd en verlaagt u uw kosten.

  Aanbevolen labelprinters voor netwerkinstallateurs

  Apps om kabels en hardware sneller en slimmer te labelen

  iLinkLabel-app

  Brother iLink&Label app

   

  Maak verbinding met uw Linkware Live projecten van Fluke Networks, selecteer en download de vereiste kabel-ID's en druk ze af op uw PT-E550W labelprinter. Met de De Brother iLink&Label app bespaart u tijd, vermijdt u typefouten en zorgt ervoor dat uw kabels elke keer correct worden gelabeld.

   

  Meer info

  Cable-label-tool-app

  Brother Mobile Cable Label Tool app

   

  Maak labels voor frontplaatjes, kabels en netwerkapparatuur rechtstreeks op uw smartphone en druk ze draadloos af op uw PT-E550W of PT-P750TDI labelprinter. Deze gratis app heeft sjablonen voor vaak gebruikte labeltypen om het proces snel en eenvoudig te maken.

   

  Meer info