• 0

  Nog € 40 te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. Elektriciens
  Electrician holding label printer

  Draagbare labelprinters voor kabels en elektrische panelen

  Werk uw opdrachten op locatie op een professionele manier af met duurzame P-touch labels op maat en zorg ervoor dat uw werk beantwoordt aan de strenge industriestandaarden.

  De zes voornaamste redenen voor elektriciens om te labelen:

  Identificatie

  Laat uw werk duidelijk en netjes gelabeld achter. Gebruik een Brother P-touch labelprinter om bij klanten labels te maken voor kabels, draden, zekeringkasten, frontpanelen, verdeelkasten en aansluitkasten. 

  Tevens ideaal geschikt voor: waarschuwingslabels en signalisatie van gevaren, verticale busbarkanalen, kabelgoten en elektriciteitsbuizen.

  U kunt op de PT-E550WVP ook labels printen met uw contactgegevens (inclusief uw bedrijfslogo) om in de toekomst opdrachten te blijven verzekeren.

  Connectiviteit

  Vereenvoudig de plaatsing van kabels door aan elk uiteinde ervan een duurzaam Brother-label aan te brengen. Dit helpt er mee voor zorgen dat de juiste aansluitingen worden gemaakt en reduceert de tijd nodig voor het opsporen van fouten bij problemen.

  Door gebruik te maken van originele Brother tapes in uw P-touch labelprinter bent u er zeker van dat de labels die u maakt goed leesbaar zijn en jarenlang op hun plaats blijven zitten.

  Conformiteit

  Samen met de Cable Label Tool-app voor Apple- en Android-apparaten, stelt de Brother P-touch PT-E550WVP u in staat om labels te maken die beantwoorden aan de meeste identificatievereisten van de elektriciteitsvoorschriften. 

  Bovendien beantwoorden onze sterke zelfklevende tapes aan de Underwriters Laboratories UL-969-standaard, terwijl onze tape voor krimpkousen beantwoordt aan de UL-224-standaard. 

  Onderhoud

  Alle navolgende bezoeken voor onderhoud of het uitvoeren van testen worden vergemakkelijkt dankzij de duidelijk gelabelde frontplaatjes, panelen, kabels, draden, elektriciteitsbuizen en apparatuur.

  Gevaren

  Ervoor zorgen dat gevaren goed geïdentificeerd zijn en een adequate signalisatie is aangebracht, is van kritiek belang. De P-touch PT-E550WVP met zijn 24mm brede tape produceert gemakkelijk leesbare tekst en het gebruik van geel of rood gekleurde tape zorgt ervoor dat labels goed zichtbaar zijn.

  Informatie over openbare veiligheid

  Druk waar en wanneer het nodig is erg goed zichtbare algemene waarschuwingslabels af. Fluorescerend gele en oranje Brother labels kunnen worden gebruikt als waarschuwing voor mogelijke gevaren en onmiddellijk worden afgedrukt en aangebracht op de betrokken plek.

  P-touch labelprinters en labels voor elektriciens

  Welke labelprinter heb ik nodig?

  In onze labelprintervideo ontdekt u een aantal van de functies en voordelen van de verschillende modellen.

  Voor meer gedetailleerde informatie over hoe u labels maakt met de PT-E550WVP hebben we een reeks gebruiksvideo's gemaakt, die elke functie stap voor stap tonen.

  Stap-voor-stap gebruiksvideo's

  Labels die aan uw hoge eisen voldoen

  Professionele labels die beantwoorden aan de norm

  Laat de kwaliteit van een professional achter. Brother labelprinters produceren labels die u helpen te beantwoorden aan de identificatievereisten voor labels van de elektrische voorschriften.

  Kies het juiste label voor de juiste job

  Een gamma tapes die gebruik maken van speciale materialen en kleefmiddelen werd ontwikkeld voor het omhullen van kabels, krimpkoushulzen, gebruik op ruwe ondergronden en labels waaraan herkend kan worden of ermee werd geknoeid.

  Vele tapebreedtes en -kleuren verkrijgbaar

  Er is een tape voor elke toepassing. Creëer labels van 3,5 mm tot 36 mm breed, verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties en types.

  In tegenstelling tot gewone labels zorgt onze technologie met gelamineerde tape ervoor dat een laminaatlaag van uiterst doorzichtig polyethyleen uw tekst beschermt. Het resultaat is een vrijwel onverwoestbaar label dat bestand is tegen zelfs de ruwste omstandigheden.

  Het is overigens zo dat wij met zekerheid kunnen spreken over de duurzaamheid van onze labels, want we hebben ze tot het uiterste getest. Onze resultaten tonen aan dat gelamineerde P-touch-labels van Brother de niet-gelamineerde labels van de concurrentie het nakijken geven, doordat ze leesbaar blijven en niet loskomen, zodat u zeker bent van een professioneel kwaliteitslabel dat is ontworpen om mee te gaan.

  Procedure van de schuurtest

  De tapelamineringstechnologie van Brother verzekert dat gelamineerde P-touch-labels van Brother bestand zijn tegen zelfs de zwaarste schurende inwerking.

  Een 1 kg zwaar schuurtoestel werd over de gelamineerde P-touch-labels van Brother en over niet-gelamineerde labels van concurrenten bewogen. Na 50 bewegingen heen en weer waren de tekens onder het laminaat van het Brother P-touch-label nog steeds volledig intact en het laminaat was slechts licht bekrast. De printkwaliteit van het niet-gelamineerde label van de concurrentie was wel aangetast.

  Procedure van de temperatuurtest

  Of u uw labels nu wilt gebruiken in barre vrieskou of in een erg hete omgeving, ze werden ontworpen om lange tijd mee te gaan. Onze resultaten tonen aan dat gelamineerde P-touch-labels van Brother bestand zijn tegen temperaturen van -80 °C tot +150 °C.

  Onze gelamineerde labels werden bij kamertemperatuur aangebracht op roestvrijstalen platen en vervolgens gedurende een bepaalde tijd verhit en afgekoeld. Na 72 uren bij -80 °C was er geen merkbare wijziging qua tapelijm of -kleur. Na 2 uur bij +150 °C bleef de tekst op het label volledig intact, ondanks lichte verkleuring van de tape.

  Procedure van de verschiettest

  Waar u ook gelamineerde P-touch-labels gebruikt, ze werden ontworpen om zo helder en leesbaar te blijven als op de dag dat ze worden aangebracht.

  Verschillende gelamineerde Brother P-touch-labels in verschillende kleuren werden aangebracht op roestvrijstalen platen en werden gedurende 12 maanden blootgesteld aan een gesimuleerde uv-straling zoals buiten, waarna wijzigingen van de basiskleur van de tape werden geobserveerd (test conform aan JIS K7350-2/ISO 4892-2). De gedrukte tekst op alle tapes bleef ongewijzigd en was perfect leesbaar. De rode, gele en fluorescerende tapes vertoonden echter wat tekenen van verschieten van de achtergrondkleur van de tape. Andere Brother-labelkleuren vertoonden helemaal geen verandering.

  Procedure van de chemische test

  Chemische tests werden uitgevoerd op gelamineerde labels van Brother en niet-gelamineerde labels van concurrenten.

  De tests werden uitgevoerd in twee stadia:
  Stadium 1 - test met onderdompeling in chemicaliën
  Stadium 2 - test van schuurschade door chemische inwerking

  De tapes werden eerst aangebracht op glazen plaatjes en gedurende 2 uur ondergedompeld in verschillende chemicaliën. Er deed zich geen verandering voor qua printkwaliteit en de labels bleven bevestigd op de plaatjes.

  Hoewel sommige labels die werden ondergedompeld in bepaalde chemicaliën een licht loskomen van de laminaatlaag vertoonden, had erover wrijven met dezelfde chemische substantie geen enkel effect. Dus zelfs al zou u chemicaliën over uw gelamineerde Brother P-touch-labels morsen, moet snel afvegen voldoende zijn om eventuele schade te voorkomen.

  Vervolgens werd de gelamineerde Brother P-touch-tape aangebracht op verschillende glazen platen. Een gewicht van 500 g, voorzien van een in een chemische substantie gedrenkte doek, werd 20 keer over elk label bewogen. De printkwaliteit van de gelamineerde Brother P-touch-labels bleef onaangetast, in tegenstelling tot de niet-gelamineerde labels van de concurrentie.

  Procedure van de watertest

  Gelamineerde Brother-labels zijn uiterst bestendig tegen contact met en onderdompeling in water, en dit gedurende langere tijd.

  De tests werden uitgevoerd in twee stadia:
  Stadium 1 - test met onderdompeling in water
  Stadium 2 - waterschuurtest

  De tapes werden eerst aangebracht op glazen plaatjes en gedurende 2 uur ondergedompeld in water. Er deed zich geen verandering voor qua printkwaliteit en de labels bleven bevestigd op de plaatjes.

  Voor de tweede test werd de gelamineerde Brother P-touch-tape aangebracht op verschillende glazen platen. Een gewicht van 500g, voorzien van een in een water gedrenkte doek, werd 20 keer over elk label bewogen. De printkwaliteit van de gelamineerde Brother P-touch-labels bleef onaangetast.

  Brother ontwikkelde zijn technologie voor duurzaam gelamineerde labels reeds in 1988 - en sindsdien hebben talloze klanten erop vertrouwd voor al hun labelbehoeften. Omdat uw tekst wordt beschermd door een beschermlaag van helder plastic bent u er zeker van dat uw labels bestand zijn tegen de tijd, waar u ze ook aanbrengt.

  Lees verderop meer en download de brochure met technische informatie over de tapes, die meer details bevat over uw labels en de tests die erop werden uitgevoerd.

  Download de brochures met tapes (PDF, 2.6MB)