Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Labelprinters
  3. Elektriciens

De zes voornaamste redenen om te labelen:

Identificatie

Laat uw werk duidelijk en netjes gelabeld achter. Gebruik een Brother P-touch labelprinter om bij klanten labels te maken voor kabels, draden, zekeringkasten, frontpanelen, verdeelkasten en aansluitkasten. 

Tevens ideaal geschikt voor: waarschuwingslabels en signalisatie van gevaren, verticale busbarkanalen, kabelgoten en elektriciteitsbuizen.

U kunt op de PT-E550WVP ook labels printen met uw contactgegevens (inclusief uw bedrijfslogo) om in de toekomst opdrachten te blijven verzekeren.

Connectiviteit

Vereenvoudig de plaatsing van kabels door aan elk uiteinde ervan een duurzaam Brother-label aan te brengen. Dit helpt er mee voor zorgen dat de juiste aansluitingen worden gemaakt en reduceert de tijd nodig voor het opsporen van fouten bij problemen.

Door gebruik te maken van originele Brother tapes in uw P-touch labelprinter bent u er zeker van dat de labels die u maakt goed leesbaar zijn en jarenlang op hun plaats blijven zitten.

Conformiteit

Samen met de Cable Label Tool-app voor Apple- en Android-apparaten, stelt de Brother P-touch PT-E550WVP u in staat om labels te maken die beantwoorden aan de meeste identificatievereisten van de elektriciteitsvoorschriften. 

Bovendien beantwoorden onze sterke zelfklevende tapes aan de Underwriters Laboratories UL-969-standaard, terwijl onze tape voor krimpkousen beantwoordt aan de UL-224-standaard. 

Onderhoud

Alle navolgende bezoeken voor onderhoud of het uitvoeren van testen worden vergemakkelijkt dankzij de duidelijk gelabelde frontplaatjes, panelen, kabels, draden, elektriciteitsbuizen en apparatuur.

Gevaren

Ervoor zorgen dat gevaren goed geïdentificeerd zijn en een adequate signalisatie is aangebracht, is van kritiek belang. De P-touch PT-E550WVP met zijn 24mm brede tape produceert gemakkelijk leesbare tekst en het gebruik van geel of rood gekleurde tape zorgt ervoor dat labels goed zichtbaar zijn.

Informatie over openbare veiligheid

Druk waar en wanneer het nodig is erg goed zichtbare algemene waarschuwingslabels af. Fluorescerend gele en oranje Brother labels kunnen worden gebruikt als waarschuwing voor mogelijke gevaren en onmiddellijk worden afgedrukt en aangebracht op de betrokken plek.

Brother P-touch labelprinter gamma voor elektriciens

Ontdek ons gamma labelprinters voor elektriciens

 

In onze labelprintervideo ontdekt u een aantal van de functies en voordelen van de verschillende modellen.

Voor meer gedetailleerde informatie over hoe u labels maakt met de PT-E550WVP hebben we een reeks gebruiksvideo's gemaakt, die elke functie stap voor stap tonen.

Stap-voor-stap gebruiksvideo's

Duurzame TZe-labels voor professionele installaties