Artikel toegevoegd
QL labelprinter

Brother QL labelprinters

Brother heeft een breed assortiment labelprinters voor kantoren en bedrijven die adres- en verzendetiketten nodig hebben. Labelrollen zijn gemakkelijk te plaatsen dankzij de spoel die aan elke rol is bevestigd.

  • Druk labels af tot 4 inch / 105,4 mm breed
  • Verschillende verbindingsmogelijkheden waaronder USB, Wi-Fi, Ethernet en Bluetooth
  • Vele soorten labels beschikbaar, inclusief gestanste labels en rollen met doorlopende lengte om labels te printen op het formaat dat u nodig hebt
  • Kies uit traditionele papieren labels of labels met een witte, gele of transparante plastic film - ideaal voor indoor signalisatie
  • Print vanaf een PC en Mac, of vanaf uw smartphone of tablet met de gratis apps voor iOS en Android

Heeft u een labelprinter nodig die geschikt is voor grotere printvolumes?

6 van 7 resultaten

Filteren op

Prijsbereik

Maximale labelbreedte (mm)

Gebruikstype

Verbindingsmogelijkheden

QL-600 62mm desktop labelprinter voor adres- en verzendlabels

De slimme en compacte labelprinter QL-600 beschikt over een USB-interface voor uw pc of Mac. Hij print adreslabels voor verzending en identificatielabels voor uw administratie of bewegwijzering, waardoor hij voldoet aan al uw labelbehoeften in uw KMO of thuiskantoor.

Specificaties bekijken

79,00 € incl. btw | 65,25 € excl. btw

QL-700 62mm desktop labelprinter voor adres- en verzendlabels

De slimme en compacte labelprinter QL-700 beschikt over een USB-interface voor uw pc of Mac. Hij print adreslabels voor verzending en identificatielabels voor uw administratie of bewegwijzering, waardoor hij voldoet aan al uw labelbehoeften in uw KMO of thuiskantoor.

Specificaties bekijken

95,00 € incl. btw | 78,47 € excl. btw

QL-800 62mm desktop labelprinter voor professionele labels in zwart en rood

De QL-800 is een professionele labelprinter met USB connectiviteit. Creëer labels op maat tot 62mm breed, inclusief zwarte en rode tekst, met behulp van de gratis P-touch Editor. Gebruikt DK labels, verkrijgbaar als doorlopende rollen of als voorgesneden formaten.

Specificaties bekijken

119,00 € incl. btw | 98,31 € excl. btw

QL-810W 62mm desktop labelprinter voor professionele labels in zwart en rood

De QL-810W is een professionele labelprinter met USB en Wifi connectiviteit. Creëer labels op maat tot 62mm breed, inclusief zwarte en rode tekst, met behulp van de gratis P-touch Editor. Gebruikt DK labels, verkrijgbaar als doorlopende rollen of als voorgesneden formaten.

Specificaties bekijken

175,00 € incl. btw | 144,59 € excl. btw

QL-820NWB 62mm desktop labelprinter voor professionele labels in zwart en rood

De QL-820NWB is een professionele standalone labelprinter met USB, Wifi, Ethernet en Bluetooth connectiviteit en een groot LCD-scherm. Creëer labels op maat tot 62mm breed, inclusief zwarte en rode tekst, met behulp van de gratis P-touch Editor. Gebruikt DK labels, verkrijgbaar als doorlopende rollen of als voorgesneden formaten.

Specificaties bekijken

219,00 € incl. btw | 180,95 € excl. btw

QL-1100 4 inch / 102 mm desktop labelprinter voor brede verzendlabels met barcodes

De QL-1100 industriële labelprinter kan via USB op uw computer of Mac worden aangesloten. Personaliseer uw professionele labels met logo's of barcodes dankzij de P-touch Editor software en maak labels op breed formaat tot 101,6 mm breed zodat ze compatibel zijn met de meeste softwarepakketten voor verzendlabels.

Specificaties bekijken

249,01 € incl. btw | 205,75 € excl. btw

Vergelijken: