Artikel toegevoegd
  1. Home
  2. Labelprinters
  3. VC reeks kleurenlabelprinters
  4. Professionele toepassingen
Office

Kleurenlabelprinter voor kantooromgevingen

Geef uw bestanden een kleurcodering zodat u ze snel terugvindt. Maak kleurensignalering om de zichtbaarheid te verbeteren en voeg kleurenfoto's toe aan uw naambadges voor een duidelijke identificatie. U kunt ook uw bedrijfslogo in kleur afdrukken zodat uw merk beter herkenbaar is.

Facilities management

Gemakkelijk te printen kleurenlabels voor faciliteitenbeheer

Print eenvoudig labels op maat om kleurensignalering aan te brengen met symbolen die voldoen aan de industrienormen. Zorg ervoor dat uw bewegwijzering beter opvalt en geef uw inventaris kleurcodes voor een snellere identificatie.

Visitor management

Bezoekersbeheer in kleur zonder inkt

Print bezoekersbadges met kleurenfoto's voor betere beveiliging. Met kleurenlabels kunt u ook gezondheids- en veiligheidsinformatie benadrukken, verschillende bezoekerscategorieën in kleur indelen voor een eenvoudige identificatie en uw full-colour bedrijfslogo gebruiken zodat uw merk visueel opvalt tijdens uw evenementen.

Food industry

Goed zichtbare voedseletiketten

Print kleurensignalering en labels met gemarkeerde informatie rond voedselveiligheid, kleurgecodeerde voedselrotatiemarkeringen en full-colour productafbeeldingen voor identificatie. Laat uw aanbiedingen en promoties opvallen, zoals "Gratis wifi", "Happy Hour" en "Dagschotel". U kunt ook uw fullcolour logo afdrukken om uw merk te promoten en geschenken te verpakken.

Craft

Print fotolabels in kleur voor uw creatieve projecten

Maak kleurenfoto's en labels tot 50mm breed voor kaarten, collages, albums en scrapbooking. Print kleurenlogo's in uw huisstijl en gebruik seizoenskleuren voor themacreaties zoals Pasen, Halloween, Kerstmis en bruiloften.

Leer meer over de nieuwe Brother VC-500W full colour labelprinter