Artikel toegevoegd
  1. Home Brother
  2. Klantenzone
  3. Stappen in reparatieproces

Een herstelling aanvragen

Als u een product wil laten herstellen dat u heeft besteld op www.brother.be, dan dient u hiervoor een aanvraag te doen.

Dit hangt af van de garantievoorwaarden die op het product van toepassing zijn. U vindt de procedure voor uw product op onze infopagina over garantie en herstellingen.

Brother heeft een eigen technische dienst die het product kan herstellen. U kan ook bij de verkoper van het product terecht voor een herstelling. Informeer naar de mogelijkheden bij uw verkooppunt.

Heeft u een On Site garantie of een (optionele) garantie-uitbreiding op het product, dan komt een technieker ter plaatse om het toestel te herstellen.

In alle andere gevallen kan u het product laten herstellen bij Brother.

Vraag uw verkoper naar de mogelijkheden. Sommige Brother verkooppunten handelen de herstelling verder af voor u, ook wanneer ze geen eigen hersteldienst hebben. U kan het product dan bezorgen aan het verkooppunt, dat voor de aanvraag en het transport zal zorgen.

Het serienummer vindt u terug op de achterkant of onderkant van het product, doorgaans bij een barcode. Het serienummer staat mogelijk ook op de aankoopfactuur.

Brother Online klantenzone

Heeft u het antwoord op uw vraag niet gevonden?