Retail whitepaper

Uw gids doorheen het razendsnel veranderende retaillandschap

Deze white paper combineert uitgebreid onderzoek met de expertise van Brother in de retailsector en onderzoekt hoe bedrijven hun workflows kunnen transformeren. Brother kan hen daarbij helpen om te groeien en de concurrentie voor te blijven in een wereld waarin "het nieuwe normaal" het retaillandschap voorgoed verandert.

Het rapport "Technologie in de retailsector", dat deel uitmaakt van onze serie whitepapers gewijd aan digitale transformatie, behandelt de volgende thema's:

  • Digitale transformatie binnen de retailsector
    Welke nieuwe technologieën bevorderen een efficiënte verandering?
  • Beveiliging en klantgegevens
    Hoe bescherm je je meest waardevolle bezit?
  • Duurzaamheid en verwachtingen van de klant
    Wat is het geheim van duurzaam ondernemen?

Vul het onderstaande formulier in om onze gids GRATIS te ontvangen. Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Om dit formulier te verzenden dien je akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Retailers moeten nieuwe technologie omarmen en processen in hun bedrijf digitaliseren, zodat ze kunnen blijven concurreren op de huidige markt.

 

 

Bron: onderzoek geleid door Savanta in 2019-2020 bij IT-managers en beleidsmakers van KMO's in de retailsector in West-Europa

Ontdek de oplossingen van Brother voor jouw unieke zaak.