Gezondheidszorg whitepaper

Uw gids doorheen het razendsnel veranderende zorglandschap

Deze white paper combineert uitgebreid onderzoek met de expertise van Brother in de zorgsector en onderzoekt hoe bedrijven hun workflows kunnen transformeren. Brother kan hen daarbij helpen om te groeien en de concurrentie voor te blijven in een wereld waarin "het nieuwe normaal" de gezondheidszorg voorgoed verandert.

Het rapport "Technologie in de zorgsector", dat deel uitmaakt van onze serie whitepapers gewijd aan digitale transformatie, behandelt de volgende thema's:

  • Digitale transformatie in de zorg
  • Verantwoordelijkheid voor printerbeveiliging
  • Optimaal rendement halen uit de printinfrastructuur
  • Overwegingen rond milieu en duurzaamheid

Vul het onderstaande formulier in om onze gids GRATIS te ontvangen. Velden gemarkeerd met een sterretje (*) zijn verplicht.

Om dit formulier te verzenden dien je akkoord te gaan met onze gebruiksvoorwaarden. Je gegevens worden verwerkt in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Ik schat dat we 40% meer patiënten kunnen aannemen dankzij de besparing die is gerealiseerd door het gebruik van operatie software.

 

 

Hoofd sales, Duits bedrijf voor medische hulpmiddelen
Bron: onderzoek geleid door Savanta in 2019-2020 bij IT-managers en beleidsmakers van KMO's in de zorgsector in West-Europa

Ontdek de oplossingen van Brother voor de zorgsector