Higgins Miller logo

De uitdaging

  • Kosten verlagen en efficiëntie van het printen en scannen verhogen voor een advocatenkantoor dat grote hoeveelheden vertrouwelijke papieren en digitale documenten verwerkt.

De oplossing

  • Een geïntegreerde Managed Print Service voor veilig printen en scannen met behulp van bekroonde technologie en voortdurende ondersteuning.

Het resultaat

  • Jaarlijkse afdrukkosten verlaagd met £1.800
  • Automatisch bestellen van benodigdheden bespaart tijd
  • Volledige zichtbaarheid van het printergebruik
  • Veilige, ruimtebesparende oplossing
  • Snelle en scherpe afdrukken

Door de implementatie van Brother MPS kan de praktijk nu gevoelige documenten snel en eenvoudig opslaan en terugvinden. Vanaf de eerste dag bespaarden ze tijd, ruimte en geld.

 

Steve Rock, Managing Director, K Lowther

Veilige en beveiligde managed print service levert onmiddellijke kostenbesparingen op

Higgins Miller Solicitors heeft grote hoeveelheden gevoelige informatie over haar cliënten die moet worden afgedrukt voor gebruik in de rechtbank. Het personeel scant ook documenten om ze digitaal op te slaan, ruimte te besparen en de beveiliging  te verhogen. Lowthers, de 25-jarige IT-partner van het bedrijf, zag in dat er tijd en kosten bespaard konden worden door het oude systeem te moderniseren en vroeg Brother UK om een oplossing.

Moderne oplossingen zijn efficiënter

Lowthers werkte samen met Brother UK aan een duidelijke en beknopte offerte waarin de kostenbesparingen van Managed Print Servce (MPS) werden berekend.

De uitgebreide MPS-oplossing voor Higgins Miller maakt gebruik van zes bekroonde HL-L6400DW A4 zwart-wit laserprinters van Brother en drie MFC-L6900DW draadloze zwart-wit multifunctionele laserprinters met scanfunctie.  Higgins Miller heeft volledig zicht op het printergebruik in het hele bedrijf en het team kan de gerealiseerde besparingen nauwkeurig vaststellen. In het eerste jaar daalden de printkosten met 1.800 pond.

Geautomatiseerde processen besparen tijd en verhogen de productiviteit

De vijfjarige full-service overeenkomst is een verbetering ten opzichte van het vorige ad hoc systeem. Het bestellen van benodigdheden en reparaties vergde veel tijd van de medewerkers van Higgins Miller. Het nieuwe systeem voorziet de automatische bestelling van benodigdheden, zoals printerinkt en papier, waardoor de beheertijd verkort en de operationele efficiëntie aanzienlijk verhoogt.

Meer informatie over Brother Managed Print Services.


Download de Higgins Miller case study

Wat is het resultaat?

Costs

Besparing van £1,800

De MPS-oplossing van Brother biedt volledig inzicht in het printergebruik van het bedrijf en heeft de kosten tijdens het eerste jaar met 1.800 pond verlaagd.

Efficiency

Verhoogde efficiëntie

Dankzij de geautomatiseerde bestelling van benodigdheden, waaronder printerinkt en papier, werd er tijd bespaard en verbeterde de operationele efficiëntie aanzienlijk.

Space saving

Voordelen ruimte en veiligheid

Gescande documenten kunnen digitaal worden opgeslagen, waardoor gevoelige informatie beter wordt beveiligd en waardevolle ruimte vrijkomt.

Ontdek hoe Brother je bedrijf kan helpen