Helsby High School logo

De uitdaging

De Helsby High School had torenhoge printkosten en een inefficiënt netwerk van meer dan 100 printers van verschillende merken die op verschillende momenten werden aangekocht. Er waren bijgevolg voorraden van talloze verschillende cartridges nodig. De school wilde kosten besparen en tegelijkertijd de efficiëntie en printkwaliteit verbeteren.

De oplossing

Brother Managed Print Services zorgde voor een gestandardiseerd netwerk van printers die samen met de printbeheersoftwae b-guard (vervangen door de intelligente beheersoftware van softwareparner Kofax) werden geïnstaleerd. De school kreeg hiermee de volledige controle over de printactiviteit, optimale efficiëntie en transparantie van de kosten.

Het resultaat

Een vermindering van 40% van de printkosten van het personeel met een geautomatiseerde bevoorrading die ruimte, tijd en stilstand van de printer bespaart. Geoptimaliseerde efficiëntie, hoge afdrukkwaliteit en ongeëvenaarde technische ondersteuning.

We zochten naar een robuuste en betrouwbare oplossing die kosteneffectief is en ondersteuning biedt van onze leverancier en de fabrikant. Brother had de beste oplossing. Het installatieproces verliep naadloos en Brother ging zelfs verder dan we hadden verwacht.

 

Steve Ford, Strategisch ICT Manager, Helsby High School

Overzicht

De Helsby High School telt 155 leerkrachten, administrators en andere medewerkers die samen streven naar onderwijs van de hoogste kwaliteit voor 1.350 leerlingen. Efficiënte en betrouwbare technologie was een must. De school wilde terug controle krijgen over het onbetrouwbaar oud systeem van meer dan 100 printers van verschillende merken en leeftijden. Er moesten veel verschillende soorten printcartridges aangekocht worden met inefficiëntie, hogere kosten en opslagproblemen als gevolg.

Gebalanceerd printernetwerk optimaliseert efficiëntie met behoud van kwaliteit

Om een totaalbeeld te krijgen van de behoeften van de school en een robuuste oplossing te leveren, voerde Brother een volledige evaluatie uit van het printernetwerk van de Helsby High School. Vervolgens werd het printerpark van de school teruggebracht van meer dan 100 naar slechts 52 snelle zwart-wit- en kleurenprinters. Ook het printmanagementsysteem b-guard (vervangen door Kofax), dat een real-time audit trail biedt van alle printactiviteiten, werd geïnstaleerd, waardoor IT-beheerders volledig inzicht krijgen in het printen en de kosten.

IT medewerkers kregen meer controle en transparantie

Het transparante, betrouwbare nieuwe systeem leverde aanzienlijke kostenbesparingen op. Ook de prestaties verbeterden en er kwam opslagruimte vrij, omdat de printers zelf automatisch nieuwe cartridges bestellen als ze nodig zijn.

Naadloze installatie, eenvoudig in gebruik en altijd ondersteuning

De school was onder de indruk van de snelle en vlotte integratie van het nieuwe systeem in het bestaande computernetwerk. Zowel het personeel als de leerlingen meldden dat het eenvoudig te gebruiken is en afdrukken van hoge kwaliteit levert.

Brother Managed Print Service heeft de Helsby High School geholpen om de controle over haar printsysteem en kosten terug te winnen, de druk op het personeel te verlichten en tijd vrij te maken om ondersteuning te bieden waar dat het meest nodig is.

Ontdek hoe de Helsby School terug controle kreeg met Brother MPS

Wat is het resultaat?

Efficiency

Meer efficiëntie

Efficiënte en betrouwbare printers bestellen automatisch nieuwe cartridges wanneer die nodig zijn, zodat het personeel meer tijd heeft om ondersteuning te bieden waar dat het meest nodig is.

Costs

40% minder printkosten

De oplossing van Brother biedt een real-time audit trail van alle printactiviteiten, waardoor de IT-beheerders van de school volledig zicht hebben op het printen en de kosten.

Space saving

Vrijgekomen opslagruimte

Het printerpark van de school werd teruggebracht van meer dan 100 naar slechts 52 printers, waardoor er minder verschillende cartridges nodig waren en er waardevolle opslagruimte vrijkwam.

Ontdek hoe Brother je bedrijf kan helpen