Bright Vision logo

De uitdaging

Een team van AV-technici moet in één oogopslag de inhoud van honderden flightcases kunnen identificeren.

De oplossing

De Brother PT-P750W desktop labelprinter met Wi-Fi.

De resultaten

  • Op elke flightcase kleeft nu een goed leesbare en volledige beschrijving van de inhoud
  • Betere organisatie en verantwoording van meer dan 1 miljoen pond bedrijfsmateriaal
  • Minder stress voor het personeel bij het opzetten en wegnemen van AV-systemen
  • Betere service voor de klanten van het bedrijf dankzij een efficiëntere werking

Een groot deel van ons aanbod aan klanten is het vlot en efficiënt uitvoeren van onze diensten. Fouten door verkeerd gelabelde dozen zijn dus ontoelaatbaar. Gelukkig heeft de nieuwe labelprinter dit probleem opgelost.

 

Ben Hull, technisch directeur bij Bright Vision

Audiovisueel specialist Bright Vision levert AV-systemen voor evenementen, zoals conferenties, tentoonstellingen, prijsuitreikingen en meer, in het hele land (UK)

Het bedrijf is gespecialiseerd in evenementen met 100 tot 1.000 bezoekers en ontwerpt en beheert AV-systemen die geluid, verlichting, video, pyrotechniek en decorbouw omvatten.

De service

Bright Vision transporteert alle benodigde apparatuur voor elk evenement in honderden zwarte flightcases. Voordat de set-up begint, arriveren ze op de locatie - grote zaal of meerdere zalen - om uit te pakken en op te stellen, klaar voor de technische teams om aan de slag te gaan.

Zichtbaarheid in één oogopslag

Het is van cruciaal belang dat men snel ziet wat er in elke koffer zit. Het openen en controleren van de flightcases om te zien of het juiste materiaal erin zit, zou veel tijd kosten tijdens de soms hectische voorbereidingsperiode.

Voorheen schreef het bedrijf de inhoud van de dozen en de locatievereisten voor elk evenement met de hand op veegvaste etiketten met permanente stift. Dit was tijdrovend en de etiketten waren bevlekt en onleesbaar, waardoor stressvolle situaties ontstonden en zelfs apparatuur verloren ging.

Om de etikettering te verbeteren koos Bright Vision voor de Brother PT-P750W desktop labelprinter met Wi-Fi, een compact en draagbaar toestel dat zowel op batterij als op netstroom werkt en de flexibiliteit van draadloos printen biedt.

Met hoge printsnelheden tot 30 mm/sec kan het bedrijf labels maken voor elke beschikbare flightcase, zodat de inhoud blijvend duidelijk is.

Dankzij de duurzame Brother P-touch gelamineerde TZe tapes, zijn de labels nu bestand tegen slijtage, blootstelling aan zonlicht en temperatuurschommelingen, terwijl ze toch duidelijk leesbaar blijven.

Professionele resultaten

Nu de inhoud van elke koffer in één oogopslag herkenbaar is, heeft Bright Vision geen problemen meer met het vervoer van de juiste apparatuur naar de juiste locaties tijdens het installatieproces, wat een aanzienlijk positief effect heeft gehad op de efficiëntie van de operatie

Vind de juiste etiketteringsoplossingen voor je bedrijf met labelprinters van Brother.


Download je exemplaar van de Bright Vision case study

Wat is het resultaat?

Grey eye icon on a round orange background

Verhoogde zichtbaarheid

Elke flightcase heeft nu een goed leesbare en volledige beschrijving van de inhoud, wat de stress vermindert voor het personeel dat AV-systemen installeert en wegneemt.

Grey clock icon on a round orange background

Meer efficiëntie

Het vervoer van de juiste apparatuur naar de juiste locaties tijdens het installatieproces heeft een aanzienlijk positief effect gehad op de efficiëntie van de operatie.

Grey clipboard with list icon on a round orange background

Betere organisatie

De oplossing zorgt voor een betere organisatie en verantwoording van meer dan 1 miljoen pond aan apparatuur van het bedrijf.

Ontdek hoe Brother je bedrijf kan helpen