Managed Print Services (MPS) zijn diensten die door printproviders worden aangeboden voor het beheer van uw printapparatuur, waaronder printers, scanners, faxen en kopieerapparaten. Ze stellen organisaties in staat de kosten te verlagen en hun efficiëntie, productiviteit en informatiebeveiliging te verbeteren, doorgaans door het verbruik te monitoren, automatisch nieuwe verbruiksartikelen te leveren en te voldoen aan de printbehoeften van de organisatie.

We kunnen u helpen om al uw printbehoeften te beheren via een eenvoudig te gebruiken webportaal dat inzicht en controle biedt met betrekking tot uw verbruik, alsook een verbeterde productiviteit en een kostenbesparing gedurende de overeengekomen periode. U betaalt alleen voor wat er daadwerkelijk wordt geprint en er is geen minimum aantal afdrukken vereist.

7 voordelen van MPS

Brother biedt Managed Print Services aan voor 3 jaar, 4 jaar of 5 jaar.

De vaste kosten omvatten de aankoop of het huurbedrag voor de hardware én de service gedurende de looptijd van de overeenkomst.

De variabele kosten worden bepaald door het aantal pagina's dat u daadwerkelijk afdrukt.

Een kliktarief ('Click rate') is de prijs die wordt betaald voor elke afgedrukte pagina. Er wordt een vaste prijs bepaald voor afdrukken in zwart-wit en ook een vaste prijs voor afdrukken in kleur.

Een van de belangrijkste voordelen van de Managed Print Service van Brother is dat u alleen betaalt voor wat u afdrukt. Er is geen minimum afdrukvolume van toepassing.

Brother MPS ondersteunt alle professionele printers en multifunctionele apparaten die netwerklaar zijn.

Bekijk ons assortiment business printers.

Onze erkende Managed Print Service partners kunnen u adviseren over de de basisvereisten voor pc's en netwerken.

Ja. De basisdiensten van een Brother Managed Print Service zijn volledig in overeenstemming met de GDPR. Dit omvat onze diensten voor apparaatmonitoring, herstellingen, facturering op basis van verbruik en het leveren van verbruiksartikelen.

Neen. De basisdiensten van een Brother Managed Print Service verwerken geen gegevens met betrekking tot uw afdrukken. Dit omvat onze diensten voor apparaatmonitoring, herstellingen, facturering op basis van verbruik en het leveren van verbruiksartikelen.

Brother verzamelt de volgende gegevens:

  • contact- en adresgegevens van de klant
  • informatie over de service, de locatie en het gebruik van het apparaat
  • facturatiegegevens
  • alle andere informatie die nodig is voor de naleving of verbetering van uw Brother Managed Print Service contract

Een kleurenpagina is een pagina waarvoor kleureninkt of -toner nodig is om te worden afgedrukt.

Een monopagina is een pagina waarvoor ALLEEN zwarte inkt of toner nodig is om te worden afgedrukt.