Artikel toegevoegd

Print labels via de Cloud met de Brother iLink&Label app en Fluke Network Linkware Live

Gebruikt u Linkware Live van Fluke Networks om uw labelprojecten te beheren via de Cloud? Dan is er goed nieuws, want voortaan heeft u geen laptop of netwerkconnectie meer nodig om uw labels te printen.

Met de Brother iLink&Label app download u de kabel-ID's die u nodig heeft en verstuurt u ze draadloos vanaf uw smartphone naar de Brother PT-E550W labelprinter.

iLink&Label app

Download de iLink&Label app


Deze app is uitsluitend beschikbaar in de App Store voor iOS. Voor Android bieden wij momenteel nog geen ondersteuning.

Network technician using Brother iLink&Label app on his smartphone

Win tijd, verminder de kans op fouten

Door een koppeling te maken met gegevens die al zijn opgeslagen in Linkware Live, kunt u tijd besparen door niet langer handmatig dezelfde kabel-ID's in te voeren met het toetsenbord van de PT-E550W labelprinter. Bovendien zijn verkeerd gespelde ID's verleden tijd, waardoor al uw labeltaken accuraat en consistent blijven.

PT-E550W label printer with network cable ID's being selected for printing

Download uw kabel ID's in enkele seconden

Zodra u de app heeft geinstalleerd en uw Fluke Networks Linkware live gebruikersnaam en wachtwoord heeft ingevoerd, duurt het amper een paar seconden om uw kabel ID's te selecteren en ze te versturen naar de Brother PT-E550W labelprinter:

  • Selecteer het gewenste project en tap "Download" om de kabel ID's naar de app te downloaden.
  • Selecteer vervolgens de kabel ID's die u nodig heeft en tap "Verzenden" om ze draadloos te versturen naar de PT-E550W.
  • Dat is alles! De kabel ID's zijn nu opgeslagen in het geheugen van de PT-E550W.

Brother TZe cable label being prepared for wrapping around network cable

Print uw kabelidentificatie labels

Omdat uw kabel ID's in het geheugen van de printer zijn opgeslagen, heeft u nu alleen maar de PT-E550W nodig.

Druk eenvoudig op de "kabelwikkel" functietoets op de PT-E550W labelprinter en configureer de instellingen voor het type kabel dat u gebruikt. Dit hoeft maar een keer gedaan te worden.

Als u uw labels wil afdrukken, drukt u op de databasetoets op de labelprinter om de kabel ID's weer te geven. Kies vervolgens om alle labels af te drukken of selecteer het gewenste bereik.

Labels worden in één lange strook gedrukt. De geavanceerde snijeenheid houdt uw labels op orde tijdens het afdrukken, waardoor ze gemakkelijker correct kunnen worden aangebracht.

Brother TZe flexibel gelamineerde labels zijn speciaal ontwikkeld voor kabelidentificatie en worden aanbevolen voor dit gebruik.

Mobile device ready to transmit new cable ID's to Brother PT-E550W label printer

Hou uw kabel ID labels up to date

Naarmate uw project voor netwerkinfrastructuur wordt bijgewerkt en nieuwe kabel ID's worden toegevoegd of bestaande worden gewijzigd, gebruikt u de Brother iLink&Label app om de nieuwste kabel ID's van uw Linkware Live project opnieuw te downloaden naar de Brother PT-E550W labelprinter. Druk ze zo nodig opnieuw af.

Ontdek onze labeloplossingen voor netwerkinstallateurs en -beheerders