Artikel toegevoegd

Brother Mobile Cable Label Tool app

Gebruik de Mobile Cable Label Tool app van Brother om met je smartphone labels te printen waarmee je efficiënt kabels identificeert.

Selecteer een van de vele voorgedefinieerde templates, voer je tekst in en print het label draadloos naar een compatibele labelprinter als de PT-E550WVP of PT-P750TDI.

Mobile Cable Label Tool

Download de Mobile Cable Label Tool app

Deze app is beschikbaar in de App Store voor iOS en in de Google Play Store voor Android.

Templates

Kies uit een groot aanbod aan templates

De app bevat veel populaire templates om kabels, patchpanelen, frontplaatjes en netwerkapparatuur te identificeren. Niet alleen versnelt dit het maken van labels aanzienlijk, maar ook de kans op fouten wordt kleiner, zoals het afdrukken van labels op de verkeerde lengte.

Customised labels

Maak labels volledig op maat

Vindt u niet wat u nodig hebt met onze standaard templates? Met de algemene labeloptie kan je zelf tekst, symbolen, afbeeldingen, barcodes en kaders toevoegen aan de lay-out. Zo heeft u de flexibiliteit om labels op maat te maken wanneer u daar nood aan heeft.

Replace laptop

Ruil uw laptop in voor het gebruiksgemak van een smartphone

In de werkomstandigheden waarin u actief bent, is het niet altijd handig om met een laptop te werken. Gebruik de Cable Label Tool app van Brother om uw labels te ontwerpen en verbind uw smartphone draadloos met uw P-touch labelprinter. Zo wordt de laptop overbodig - alweer een apparaat minder waarover u zich dient te bekommeren.

Onsite printing

Print uw duurzame labels ter plaatse

Door uw labels te printen op de werklocatie, kan de taak volgens plan worden voltooid. U hoeft niet te wachten op voorgedrukte labels die van een andere locatie worden verzonden of tot een bestelling wordt geleverd.

Ontdek onze labeloplossingen voor netwerkinstallateurs en -beheerders