Artikel toegevoegd
Form

Vraag een vrijblijvende offerte op maat van uw noden.

Ontdek de 7 voordelen van MPS

MPS notificaties

Uw printer zorgt voor zichzelf

Uw printers staan rechtstreeks in verbinding met Brother om de printerstatus en tellerstanden van uw verbruik door te geven. Wij weten dan ook meteen wat en wanneer u iets nodig heeft.

U kunt zelf bepalen voor welke acties u een e-mailnotificatie wenst te ontvangen. Vermijd downtime van de printer en vul het papier bij nog voor de lade leeg is.

MPS verbruiksartikelen

Nieuwe inktpatronen of toners worden automatisch besteld en geleverd

U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw toner of inkt. De bestelling, levering en zelfs recyclage van uw product gebeurt automatisch. U hoeft zelfs de telefoon niet meer op te nemen.

MPS support

Onmiddellijke ondersteuning ter plaatse door een erkende Brother technieker

Als uw printer niet werkt, dan kan ook uw bedrijf stilvallen. Onze full-service aanpak biedt een snelle respons en voortdurende ondersteuning op verbruiksartikelen zodat het risico op tijdverlies of herstellingen wordt geminimaliseerd.

MPS portaal

Een transparant overzicht over uw uitgaven via het CloudMPS portaal

Het kan lastig zijn om bij te houden hoeveel u per maand uitgeeft aan afdrukken. Een hoop facturen en totalen moeten opgeteld worden. Met onze eenvoudig te gebruiken portal kunt u snel zien hoeveel u wekelijks of maandelijks uitgeeft, en zelfs per pagina.

Gratis support, waar een wanneer u die nodig heeft

Brother biedt u de ondersteuning die u nodig heeft. Heeft u vragen over uw contract, uw printerpark of uw facturen. Ons ervaren MPS supportteam staat steeds voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

Uw afdrukuitgaven dalen jaar na jaar

Als uw printerpark slechts sporadisch wordt beheerd, dan kunnen de kosten al gauw hoog oplopen. De onderhoudskosten van individuele printers ligt veel hoger dan bij een geautomatiseerd beheer op grote schaal via de Cloud. Inktpatronen en toners worden geleverd wanneer u ze nodig heeft en nemen dus geen kostbare opslagruimte in.

Bedrijven die om de zoveel jaar investeren in hun hele printerpark, kijken tegen hoge facturen aan. Bij MPS heeft u de mogelijkheid om die investering te spreiden, onder meer met een pay-as-you-go verbruik of door de hardware te leasen.

De tijd die u wint, kunt u investeren in zaken die echt belangrijk zijn

U zou nog versteld staan van de tijd die u verliest met printergerelateerde taken. Oude hardware of slecht geconfigureerde software kan voor frustratie zorgen en ook de herstelling van defecte toestellen en het vervangen van inktpatronen of toners neemt tijd in beslag. Met MPS worden veel van deze problemen automatisch gedetecteerd en verholpen.

Dit levert veel tijdswinst op waardoor de focus weer volop op de kerntaken van uw bedrijf ligt.

Hoe financiert u uw printing? Aan u de keuze.

Brother biedt u de mogelijkheid om uw toestellen aan te kopen of te huren. Daarnaast kiest u tussen een facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik.

Kies een formule op maat

Hoe verander ik naar MPS? Eenvoudig!

In 4 uiterst eenvoudige stappen schakelt u over op Brother MPS om uw afdrukproces te optimaliseren. Een van onze Managed Print Service partners zal u gedurende de hele weg bijstaan.

Schakel over in 4 stappen