Artikel toegevoegd
Form

Benieuwd hoeveel u werkelijk kunt besparen met Brother MPS?

  1. Home
  2. Business solutions
  3. Managed Print Services
  4. Voordelen

7 redenen om voor Brother Managed Print Services te kiezen

 Goedkoper printen.  Efficiënter werken.  Geen zorgen.

Goedkoper printen dankzij gespreide investeringen in uw printerpark

Bedrijven die om de zoveel jaar hun printerpark hernieuwen en het slechts sporadisch beheren, kijken tegen hoge facturen aan. De onderhoudskosten van individuele printers liggen immers veel hoger dan bij een geautomatiseerd beheer op grote schaal via de Cloud. Met Brother MPS heeft u de mogelijkheid om die investering te spreiden.

Besparen op afdrukkosten

Automatiseer uw afdrukproces en verhoog de productiviteit van uw personeel

Het kan frustrerend zijn om te zien hoeveel tijd uw werknemers besteden aan printergerelateerde taken. Het proces van printen, scannen, kopiëren of faxen van documenten op oude hardware of slecht geconfigureerde software is nog maar het begin. Ook het oplossen van foutmeldingen en het vervangen van inktpatronen en toners neemt kostbare tijd in beslag.

De Managed Print Services van Brother identificeren dergelijke problemen en doen gerichte aanbevelingen voor een efficiënter en geautomatiseerd afdrukproces op de werkvloer. Uw medewerkers zijn hierdoor minder bezig met het dagelijks onderhoud van de printer en hebben meer tijd om zich te concentreren op hun echte kerntaken.

Efficiënter werken

Automatische levering van inkt en toner

Dankzij Brother MPS worden nieuwe inktpatronen en toners automatisch besteld en geleverd wanneer ze moeten vervangen worden. U blijft op ieder moment afdrukken en hoeft zelfs de telefoon niet meer op te nemen.

Altijd blijven printen

Snelle en deskundige support ter plaatse

Als uw printer niet werkt, dan kan ook uw bedrijf stilvallen. Onze full-service aanpak biedt een snelle respons en voortdurende ondersteuning op verbruiksartikelen zodat het risico op tijdverlies of herstellingen wordt geminimaliseerd.

Niet wachten op ondersteuning

Geavanceerde informatiebeveiliging

Een audit van uw volledige printinfrastructuur legt mogelijke beveiligingsrisico's bloot. Brother biedt oplossingen op netwerkniveau die het risico verkleinen dat vertrouwelijke informatie in de verkeerde handen valt of wordt gehackt.

Veilig printen

Flexibele betaalmogelijkheden voor uw afdrukken

Brother biedt u verschillende opties om uw afdrukproces te financieren. Zo heeft u de mogelijkheid om de hardware te kopen of te huren. Voor de facturatie van uw afdrukken kunt u kiezen tussen een facturatie op basis van een minimum afdrukvolume of een pay-as-you-go verbruik. U heeft steeds een transparant overzicht van uw uitgaven, zonder verborgen kosten.

Financiering op maat kiezen

Bijdrage aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Minder papier, elektriciteit en verbruiksartikelen gebruiken, het maakt deel uit van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door het afdrukverbruik van uw organisatie te monitoren, bent u beter in staat om in te grijpen en uw ecologische voetafdruk te verkleinen. En als u dat eenmaal heeft gedaan, kunt u de resultaten van uw inspanningen opnemen in uw duurzaamheidsverslag.

Duurzaam printen
Contact

Een vraag? Het Brother Solutions team helpt u graag verder.