• 0

  Nog 40 € te gaan voor gratis levering

  Mijn winkelmandje
  1. Home
  2. Business solutions
  3. Afdrukbeheer

  FAQ - Vaak gestelde vragen

  De ideale manier om toegang, authenticatie en gebruik te controleren is met een beveiligde PIN-code of met een ID Card reader. U kunt gebruikers hiervoor een persoonlijke kaart geven die makkelijk te integreren is met onze PrintSmart Secure Pro software en Secure Function Lock. U kunt ook een 3rd party NFC chip aan uw bestaande toegangsbadges toevoegen. De badges kunnen worden gebruikt met Brother toestellen die over een NFC card reader beschikken, zonder nood aan een PIN-code.
  Ja, op meerdere manieren. Met Secure Function Lock kunt u nauwgezet beheren wie wel en wie niet kan afdrukken, scannen, kopiëren en faxen aan de hand van unieke PIN-codes en NFC toegangsbadges.

  Met de PrintSmart Secure Pro software kunt u instellen wat gebruikers precies kunnen afdrukken, scannen kopiëren of faxen.
  Voor toestellen die niet met het netwerk verbonden zijn, kunt u geen beheertool als BRAdmin Professional gebruiken. Daarom bieden we BRPrint Auditor als alternatief aan. Deze tool haalt de informatie niet van de printer zelf, maar van een online computer waarmee de printer via een usb- of parallelle kabel verbonden is. U hoeft enkel BRPrint Auditor op de computer te installeren en alle info wordt doorgestuurd naar de BRAdmin Professional software, net zoals bij een printer die met het netwerk verbonden is.
  Nee. De Driver Deployment Wizard kan hiervoor een uitvoerbaar bestand (.exe) aanmaken. Als u dit bestand op een andere computer uitvoert, dan wordt de juiste driver automatisch geïnstalleerd zonder dat u hiervoor iets hoeft te doen.

  Als alternatief kunt u met de Brother Universal Driver in één keer de nodige bestanden installeren voor al uw printers.

  Indien mogelijk kunt u ten slotte ook een Microsoft® Installer (MSI) gebruiken om het hele proces te automatiseren door een bestand aan te maken dat al de nodige Brother software die naar uw computer verzendt.
  Door een e-mailadres in te geven waarnaar de printer een rapport kan versturen met een volledig overzicht van recente activiteiten. Zo heeft u waar u ook bent steeds een duidelijke staat van onder meer het aantal afdrukken en de huidige tonerniveaus.
  Ja, met de Brother Solutions Interface. BSI is een platform met een open interface waarmee derden hun eigen oplossingen op Brother toestellen kunnen installeren. Zo kunnen ze instellen welke opties worden getoond op het configuratiescherm en hoe deze werken.

  Ontdek al onze oplossingen voor afdrukbeheer